Rodet affære

Helt lige: Enligt mål var nok

Det var en lige kamp mellem de to mandskaber. Foto: Aage Bach Knudsen
Det var en lige kamp mellem de to mandskaber. Foto: Aage Bach Knudsen

Torsdag tog Vrå Skole 1 imod Hedegårdsskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Kampen blev spillet ved Idrætscenter Vendsyssel, der er en ret ny hal, hvor alle baner er blevet renoveret, og der er to nye kunstgræsbaner.

Superligaklubben Vendsyssel FF træner på banerne hver dag, så anlægget er i god stand og har en meget grøn bane. Vendsyssel FF trænede da også samtidig med kampen, men det var på en græsbane lige ved siden af.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Hattrick-helten Seedorf

Mange fejl
Der var masser af sol på himlen og næsten ingen vind, så begge hold havde alle muligheder for at yde det maksimale i kampen.

Spillerne virkede meget friske inden kampen, men kampen startede meget nervøst fra begge sider. Det betød, at der i mange tilfælde var afleveringer, der endte i modstandernes fødder.

Der blev spillet meget på midten af banen, og det første skud på mål efter 22 minutters spil gav dog ikke et mål. 

Men i det 24. minut af kampen kom det første mål. Det var den stærkt spillende angriber Kristian Bruun fra Hedegårdsskolen, der driblede sig igennem værternes forsvar. Det var et rigtig flot mål, hvor målmanden var helt uden chancer.

I resten af første halvleg skete der ikke meget. Der var fortsat masser af spil på midtbanen og stadig mange fejlafleveringer fra begge mandskaber.

Holdene gik til pause med en stilling på 0-1 til Hedegårdsskolen.

Kristian Bruun, Frederik Lindrup og Frederik Kjeldgaard vandt fidusbamserne og fairplay-håndklædet. Foto: Aage Bach Knudsen
Kristian Bruun, Frederik Lindrup og Frederik Kjeldgaard vandt fidusbamserne og fairplay-håndklædet. Foto: Aage Bach Knudsen

Se også: TV: Soloture sikrede sejr

Manglende spænding
I anden halvleg virkede spillerne mere friske. Der opstod nogle chancer i begge ender, men begge hold var for uskarpe i deres afslutninger.

I slutningen af kampen fik Hedegårdsskolen flere chancer, men afslutningerne haltede stadig.

Kampen endte 1-0 til gæsterne, der dermed er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Vrå Skole 1 - Hedegårdsskolen, 0-1

Prisvindere:

Fidusbamser:

Kristian Bruun, Hedegårdsskolen

Frederik Lindrup, Vrå Skole 1

Fairplay-håndklæde:

Frederik Kjeldgaard, Vrå Skole 1


Ekstra Bladet Skolefodbold har fået følgende kommentar fra gæsternes holdleder efter kampen:

- Der var mange glimrende præstationer, men også en del afleveringer uden adresse på, og for mange chancer, der ikke blev udnyttet, og det vil blive straffet senere i turneringen.