Rosendalskolen klar til semifinalen

Kørte sejren hjem: Rosendalskolen satte sig på anden halvleg og vandt fortjent kvartfinalen

Rosendalskolen er helt fortjent videre til semifinalerne. Foto: Henrik Schou
Rosendalskolen er helt fortjent videre til semifinalerne. Foto: Henrik Schou

Pigerne fra Rosendalskolen er de første i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold, der er klar til semifinalerne.

De vandt nemlig 3-1 på udebane mod Trekløverskolen.

TV: Kaptajnen stemplede ind

Nervøs start
Fra kampens første fløjt var det Trekløverskolen, der havde det meste af spillet. Inden for de første ti minutter fik de tilkæmpet sig to hjørnespark, men værterne formåede ikke at udnytte dem.

Det var da også kendetegnende for de første 15 minutter, at der ikke blev skabt de store chancer. Begge hold virkede nervøse og afventede hinanden.

Selvom Trekløverskolen havde bolden mest, var det udeholdets Julie Bak, der havde kampens første store chance. Efter en flot vending sparkede hun direkte på mål, men den ramte overliggeren.

Værterne kunne ikke komme igennem Rosendalskolens forsvar, og samtidig kom gæsterne heller ikke til mange chancer. Første halvleg sluttede derfor uden mål.

Sådan gik finalerne i Vejle

Kontrollerede spillet
Anden halvlegs første store chance kom efter kun fire minutter, men bolden røg lige i hænderne på målmand Mathilde Østergaard.

Blot ét minut senere fik Julie Bak en bold i dybden og scorede sikkert til 1-0.

Små ni minutter efter blev Rosendalskolens Fie Andersen vist ud i ti minutter. Det betød, at Julie Poulsen måtte trække længere ned i banen, og Trekløverskolen kom lidt mere med igen.

Med otte minutter tilbage af kampen scorede Julie Poulsen til 2-0 efter en fejl i værternes forsvar. Et forsvar, der inden denne kamp ikke havde lukket mål ind i hele sæsonen.

Kampen så nu ud til at være afgjort. Men Emilie Pedersen ville det anderledes og forsøgte at skabe spænding i opgøret ved at reducere til 2-1 med blot et par minutter tilbage.

Det så dog ikke ud til at ryste Rosendalskolen. Kun to minutter efter satte Julie Poulsen en tyk streg under sin flotte præstation ved at score kampens sidste mål til 3-1.

Rosendalskolen er derfor klar til semifinalerne, der vest for Storebælt spilles 8. og 9. april.

Læs ALT om kampen her på siden senere.

Se livedækningen fra kampen her:

KAMPFAKTA:

Resultat:
Trekløverskolen - Rosendalskolen, 1-3

Målscorere:
0-1: Julie Bak (35.)
0-2: Julie Poulsen (52.)
1-2: Emilie Pedersen (59.)
1-3: Julie Poulsen (61.)