Semifinale-sejr ved skrivebordet

Afgørelse: Hjørring Private Realskole er klar til kredsfinalen efter en protest, som de har fået medhold i

Der er faldet en afgørelse vedrørende protesten i kampen mellem Frejlev Skole og Hjørring Private Realskole. (Foto: Henrik Schou)
Der er faldet en afgørelse vedrørende protesten i kampen mellem Frejlev Skole og Hjørring Private Realskole. (Foto: Henrik Schou)

Torsdag spillede drengene fra Frejlev Skole og Hjørring Private Realskole kredssemifinale i Jylland nord-kredsen. Det endte med en Frejlev-sejr på 2-0, men senere nedlagde Hjørring Private Realskole en protest, som de nu har fået medhold i. De er derfor klar til kredsfinalen.

Se også: TV: Nervøst brag

Protester i turneringen stiles altid til DBU, hvor et uafhængigt disciplinærudvalg træffer en afgørelse. Protesten i denne kamp gik på, at kampens dommer var lærer på Frejlev Skole, og derfor ikke neutral.

I afgørelsen står der:

Da dommeren er ansat på Frejlev Skole taberdømmes Frejlev Skole og Hjørring Private Realskole fortsætter i turneringen.

Der henvises til turneringsreglementets § 8 hvori der står: ”Ved en neutral dommer forstås en person, der ikke er ansat (lønnet eller elev) på en af de spillende skoler.”

Kendelsen er endelig og kan ikke ankes. Se evt. turneringsreglementets § 10.

På trods af Frejlevs sejr, er det altså Hjørring Private Realskole, der er klar til kredsfinalen efter en sejr ved skrivebordet.

Se også: DBU styrer slagets gang

Se også: Lær turneringsreglerne her