Semifinalister vil gå hele vejen

Stærkt hold: Vester Hassing-pigerne ser stærke ud og vil i år gå hele vejen til finalen

Vester Hassing-pigerne har stor tro på egne evner og vil endnu længere i turneringen i år - det vil sige til finalen. (Foto: Henning Poulsen)
Vester Hassing-pigerne har stor tro på egne evner og vil endnu længere i turneringen i år - det vil sige til finalen. (Foto: Henning Poulsen)

Det blev en forrygende flot kamp, da sidste års semifinalister fra Vester Hassing Skole tørnede sammen med Gl. Hasseris Skole.

Se kampfakta her

Vester Hassing har et stærkt hold igen i år. De har nemlig kun måtte udskifte tre spillere i forhold til det hold, der klarede sig så godt sidste i foråret.

Med profiler som tvillingerne Christina og Maria Pedersen og Sofie Pilegaard i spidsen, er holdet klar til at gå endnu længere i år.

— Jeg regner med, at vi i hvert fald kommer ligeså langt i år. Men meget gerne længere. Vi vil gerne gå hele vejen, fortalte Vester Hassing-træner Niels Reimer, da Ekstra Bladet Skolefodbold talte med ham.

Læs alt om semifinalen tirsdag

TV: Se karaktererne for Kroggårdskolen - Vester Hassing Skole

Der er altså ikke meget nordjysk beskedenhed over Vester Hassing-holdet, når det kommer til troen på egne evner i dette års turnering.

Det var da også Vester Hassing-pigerne, der lagde bedst ud i dagens anden runde-kamp.

Dueller i feltet. (Foto: Henning Poulsen)
Dueller i feltet. (Foto: Henning Poulsen)

Første kredsvinder fundet

Profilerne slog til
Det gav bonus allerede efter to minutters spil, da Sofie Pilegård bragte Vester Hassing foran med 1-0 på et flot mål. Der skulle kun gå yderligere tre minutter inden de bragte sig foran med 2-0 på et flot mål. Sofie Pedersen modtog bolden på egen banehalvdel i venstre side og gik flot til mållinjen og sendte bolden ind foran målet, hvor Sophie Nielsen havde let ved at score.

Gl. Hasseris gav dog ikke op. Efter et flot gennemspillet angreb fik de reduceret ved Cecillie Hvilsted. Da var der kun spillet otte minutter på dette tidspunkt, så det lignede den helt store målfest.

På Gl. Hasseris' hold, hvor de fleste af pigerne spiller fodbold i KFUM, var det Sofie Wulf og Julie Thomsen, der var de bærende kræfter.

Semifinalist: Vester Hassing Skole (piger)

TV: Se tvillingerne juble

— Ærgerligt, at to så gode hold skulle mødes så tidligt i turneringen, sagde Christina Pedersen fra Vester Hassing efter kampen.

I anden halvleg fortsatte det flotte fodbold fra begge hold. Det var dog Vester Hassing, som var mest effektive foran målet, og det blev både 3-1 og 4-1 på flotte mål af Marie Pedersen.

Hele Vester Hassing-holdet på nær tre spillere var med til at spille semifinale i 2014. Holdet er meget stærkt og må tilskrives chancer for igen at nå langt i turneringen, ligesom deres træner også håber på.

Slutresultatet blev en fortjent sejr på 4-1 til Vester Hassing.