Simon matchvinder i muskelkamp

Gik til stålet: Der blev givet og taget i målfattig men underholdende drengekamp

En situation foran Mariagers mål. Foto: Claus Larsen
En situation foran Mariagers mål. Foto: Claus Larsen

Drengedysten mellem Mariager Skole og Rosendalskolen blev en kamp hvor begge hold i første halvleg fik lov til at spille med musklerne.

Se kampfakta her

Muskelmatch
Blandt andet blev der skubbet i ryggen samt hevet i arme med en masse frispark til følge Anden halvleg var noget bedre, og der blev spillet noget bedre fodbold.

I første halvleg bølgede kampen frem og tilbage kun skæmmet af de mange frispark, og vi skulle helt hen til det 20. minut, før bolden gik i mål. Til stor ærgrelse for Mariager Skole blev målet annulleret for hands, hvilket nok var korrekt, da Marcus Bundgaard ikke protesterede ret meget.

Koncentration hos de to hold. Foto: Stig Hansen Jyllandnord TV: Sofie på dribletur: Afgjorde tæt kamp

Så kom målet - igen
Anden halvleg var knap nok startet, før Rosendalskolens SimonHastings passerede Magnus Henningsen i Mariager Skoles mål til 1-0. Der gik yderligere syv minutter, før Simon gjorde sig til tomålsskytte ved at score til 2-0.

Dette fik Mariager Skoles drenge til at spille hurtigere, og de fik også flere store tilbud, som dog alle blev misbrugte.

Nerverne var på højkant under straffesparkskonkurrencen. Foto: Flemming Petersen Jyllandnord Flot comeback til ingen nytte

Både drenge og piger videre

Denne offensiv var ved at koste i den anden ende, hvor Mariagers målmand var på en lille skovtur. Han blev snøret uden for feltet, men under det efterfølgende klumpspil fik han alligevel kastet sig over bolden cirka en meter fra målstregen.

Bolden flyver i mål. Foto: Claus Larsen Jyllandnord Flyvende start efter fire minutter

Dermed endte kampen med en sejr på 2-0 til Rosendalskolen. Dermed har de både drenge og piger med videre til næste runde.

1 af 3 De tre prisvindere. Foto: Claus Larsen
2 af 3 Alle kigger på bolden. Foto: Claus Larsen
3 af 3 En situation foran Mariagers mål. Foto: Claus Larsen