Skarpest fra pletten

Gyser: Kampen bølgede frem og tilbage

Opgøret måtte finde sin afgørelse i en straffesparkskonkurrence. Foto: Claus Larsen
Opgøret måtte finde sin afgørelse i en straffesparkskonkurrence. Foto: Claus Larsen

Her var der en kamp med virkelig nerve i. Udeholdet Hadsund Skole startede som lyn og torden imod Havbakkeskolen Als. Allerede efter to minutter og 38 sekunder var Nichlas Giltoft på pletten og scorede til 1-0 for gæsterne efter en fremragende dribletur, hvor han snørede to mand for herefter at have frit skud uden chance for Kristian Steen i hjemmeholdets mål.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Presset i bund

Frem og tilbage
Herefter pressede gæsterne virkelig på for at få yderligere et mål eller to. Værterne var i en periode på cirka 10 minutter helt trykket i bund, men langsomt fik de hold på spillet. I resten af halvlegen var der mange store chancer til begge hold.

Det blev lige ved og næsten, hvilket skyldtes to fremragende målmænd, som igen havde to gode forsvar foran sig. Især Havbakkeskolens Anne Bonde fik ryddet godt op. Hjemmeholdet havde yderligere en pige på holdet som angriber i form af Pernille Truong.

Anden halvleg var ikke mere end fire minutter gammel, før Marcus Friis øgede til 2-0 for udeholdet. Så var den kamp afgjort, troede man.

Men hjemmeholdet fik reduceret til 2-1 ved Jacob Vestergaard allerede to minutter efter, da han lynhurtigt var over bolden, da Hadsunds målmand, Simon Malik, ikke kunne holde et skud fra kanten af straffesparkfeltet.

Se også: TV: Oppe mod overmagten

Afgjort fra pletten
Nu lugtede hjemmeholdet blod og lagde et hårdt pres på modstanderne. I 43. minut gav det bonus, da Simon Guldbæk sendte bolden i nettet til 2-2.

Det fik gæsterne til at vågne op. De havde flere store chancer. Blandt andet en friløber som Kristian Steen fik klaret til hjørne. På det efterfølgende hjørnespark reddede han helt eventyrligt et hårdt og velplaceret hovedstød.

Flere mål kom der ikke i kampen, som så skulle afgøres på straffespark. Her var Hadsund Skoles Simon Malik skarpest, da han reddede tre skud, så de vandt kampen med sammenlagt 5-4.

De tre glade prisvindere. Foto: Claus Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Claus Larsen