Skarpest på dagen

Rodet affære: Sulsted Skolen sikrede sig videre avancement

Mette Højer, Sofie Dahl og Johanne Mrzyglod efter fredagens opgør. Foto: Aage Bach Knudsen
Mette Højer, Sofie Dahl og Johanne Mrzyglod efter fredagens opgør. Foto: Aage Bach Knudsen

I fredagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold tog Gandrup Skole i mod gæsterne fra Sulsted Skole, og det var gæsterne, der trak sig sejrrigt ud af opgøret. Se kampfakta her.

Kampen startede meget nervøst fra begge hold, og størstedelen af duellerne foregik på midtbanen, hvor afleveringerne lige skulle finjusteres. Men efter 14 minutters spil driblede Nana Haastrup sig igennem hjemmeholdets forsvar og gjorde det til 1-0 for gæsterne.

Resten af første halvleg forløb uden de store chancer, og derfor var stillingen 1-0 til udeholdet, da mandskaberne gik til pause.

Gæsterne fra Sulsted Skole under opvarmningen. Foto: Aage Bach Knudsen
Gæsterne fra Sulsted Skole under opvarmningen. Foto: Aage Bach Knudsen

Vaks ved havelågen

Udligning ikke nok
Anden halvleg startede også med mange fejlafleveringer, men pludselig opstod der en chance til Anne Larsen, der udlignede til 1-1 for Gandrup Skole.

Der gik dog ikke mange minutter, før Nana Haastrup fra Sulsted Skole fik nettet til 1-2, og dermed var gæsterne i front på ny. Herefter faldt kampen i tempo, og det var som om, at spillerne blev en smule trætte, hvilket kom til udtryk i form af de mange fejlafleveringer, som blev sendt afsted.

TV: Sled modstanderen op

Lukkede og slukkede
I det 56. minut fik Mille Dahl afgjort kampens til gæsternes fordel, da hun sparkede et frispark ind til stillingen 3-1. Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og dermed er Sulsted Skole videre til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor Sæbygårdskolen venter.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Gandrup Skole - Sulsted Skole, 1-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Johanne Mrzyglod, Gandrup Skole
Sofie Dahl, Sulsted Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Mette Højer, Gandrup Skole