Annonce:
Annonce:

Slog pludselig fra sig

Spænding: Hjemmeholdet måtte kæmpe hårdere for sejren end forventet

Jeg haaaar. Foto: Claus Larsen
Jeg haaaar. Foto: Claus Larsen
Annonce:

Dette var et rigtigt arvefjende-opgør mellem Nordre Skole og Søndre Skole i Viborg.

Se kampfakta her.

TV: Tog magten

Gik til den
Der blev virkelig gået til den lige fra første fløjt. Hjemmeholdet gav cirka hvert femte minut prøver på, at de ville vinde denne kamp ved at være lige ved og næsten hele fire gange, men de manglede lige det sidste med at få bolden puttet over målstregen.

I hele første halvleg bølgede kampen livligt frem og tilbage med store chancer til begge hold. Udeholdet havde blandt andet stort held med at bringe hjemmeholdets spillere i offside til stor frustration for dem. Men da der var spillet 22 minutter, kiksede offsidefælden og hjemmeholdets Oliver Henriksen sendte bolden i mål uden chance for udeholdets målmand, der i øvrigt var en sikker sidste skanse det meste af kampen.

Afgjort fra første fløjt

Annonce:

Frem og tilbage
Anden halvleg var dårlig nok kommet i gang, da Mads Steensgaard bragte hjemmeholdet foran med 2-0. Men allerede minuttet efter i det 33. minut reducerede Benjamin Rasmussen for udeholdet, ligesom han tre minutter senere udlignede til 2-2 efter, at hjemmeholdets forsvar ikke fik sparket bolden væk fra eget målfelt.

Herefter var begge hold tæt på at bringe sig foran, inden det lykkedes Oliver Henriksen i 49. minut at bringe hjemmeholdet foran med 3-2. I 57. minut cementerede Jeppe Andersen sejren ved at score til 4-2.

Fidusbamserne gik til henholdsvis Benjamin Rasmussen fra Søndre Skole og Oliver Henriksen fra Nordre Skole. Fairplayhåndklædet tilfaldt Victor Jensen fra Søndre Skole.

Fuld fokus. Foto: Claus Larsen
Fuld fokus. Foto: Claus Larsen

TV: Fik ret i optimismen

Vil gerne på landsholdet
Efter kampen udtalte Benjamin Rasmussen:

- Jeg føler mig klart bedre end sidste år, hvor jeg var med for første gang i 7. klasse. Som en slutbemærkning var hans vurdering af kampen, at de to hold stod godt til hinanden, og det havde han fuldstændig ret i.

Oliver Henriksen fortalte efter kampen, at han er på talentcentret under DBU for at dygtiggøre sig med henblik på at få chancen til udtagelse på foreløbig U-16 landsholdet.

Annonce:

- Men jeg ved godt, at det kræver hårdt arbejde og en masse held, da der er mange dygtige spillere, der kæmper om landsholdspladserne.

De tre prisvindere. Foto: Claus Larsen
De tre prisvindere. Foto: Claus Larsen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: