Smal sejr i intenst opgør

Videre: Hjemmeholdet sikrede sig videre avancement

Fidusvinderne. Foto: Ib Alstrup
Fidusvinderne. Foto: Ib Alstrup

Regnen kunne ikke stoppe Benedikte Lindstrøm.

Fjerritslev Skoles piger kunne i den trøstesløse regn byde velkommen til pigerne fra Brovst Skole. Sidste års nedtur skulle hævnes, da blev det nemlig til en klar sejr på 4-0 til Brovst-pigerne. Nedturen var endda rigtig svær at sluge, fordi man i forrige sæson havde vundet fire kampe i streg for så at tabe i den femte. Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Ib Alstrup
Klar til kamp. Foto: Ib Alstrup

Se også: Tæt duel endte med smal sejr

Rolig første halvleg
På den dyngvåde bane opstod der mange mærkelige situationer, når bolden sjuttede i det våde græs. En sådan situation var lige ved at bringe hjemmeholdet foran allerede i det femte minut. Det var et frispark, der snød den ellers fremragende målmand i Brovst-målet, Lone. Bolden dansede herefter på målstregen, inden hun fik helt styr på situationen.

Ellers skete der ikke ret meget mere i første halvleg.

Med 0-0 ved pausen lød det enslydende fra begge holds trænere:

- Gå nu ud og blive ved med at spille bolden rundt, så skal der komme muligheder.

Målmand Signe fra hjemmeholdet. Foto: Ib Alstrup
Målmand Signe fra hjemmeholdet. Foto: Ib Alstrup

Se også: Udholdenheden sejrede

Benedikte på pletten
I anden halvlegs ottende minut måtte Lone endelig kapitulere. Det var Benedikte, der via indersiden af stolpen scorede uden chance for Lone. Derefter havde Fjerritslev deres bedste periode i kampen, måske på grund af de nødvendige omrokeringen på udeholdet.

- Vi er nødt til at satse med en ekstra mand i angrebet i forsøg på at få et udlignende mål. Vi ved så godt, at det kan gå ud over forsvaret, sagde hjemmeholdets træner. 

Men det resulterede ikke i de helt store chancer til Brovst Skole. I stedet afgjorde Benedikte med et fladt skud kampen med sejrsmålet til 2-0 tre minutter før slutfløjtet.