Smal sejr i tæt opgør

Kynisme: Trak det længste strå

Det blev et tæt opgør, hvor begge hold dominerede en halvleg hver. Foto: Aage Bach Knudsen
Det blev et tæt opgør, hvor begge hold dominerede en halvleg hver. Foto: Aage Bach Knudsen

Der skulle være kamp Changs baner i Aalborg. Kampen stod mellem Skipper Clement Skolens piger og Frejlev Skole.
piger. Der var en god stemning blandt alle spillere før kamp. Vejret tegnede ikke ret godt, og det småregnede. Da kampen startede holdt det op med regne, og solen kom til at skinne.

Se kampfakta her.

Se også: Gyser i det nordjyske

Hjemmeholdet bedst fra start
Det var hjemmeholdet fra Skipper Clement Skolen der kom bedst fra start med det bedste spil på banen. Den første  scoring kom efter fem minutter. Nore fra Skipper Clement Skolen stod for hjemmeholdets føringsmål til 1-0, og det satte gang i værterne. Næste scoring kom efter ni minutter igen ved Nore, som kunne øge føringen til 2-0.

Resten af halvlegen var med spil midt på banen med mange fejlafleveringer til en modspiller. I anden halvleg så det ud til, at Frejlev Skole havde bedre forståelse for spillet. De begyndte at få mere fremdrift i spillet og fik nogle flere chancer på mål.

Men i det 46. minut fik Frejlev skole opfanget bolden udenfor hjemmeholdets straffesparksfelt, og gæsternes Luna kunne drible ind feltet og score et sikkert mål.

Stillingen var nu 2-1. Det lignede, at Frejlev Skolen var kommet tilbage i kampen med lidt flere chancer til dem, men det blev aldrig rigtig farligt.

Det hele endte derfor med en smal sejr på 2-1 til Skipper Clement Skole, der var det klart bedste hold i første halvleg, mens de overlod initiativet til gæsterne efter pausen.