Snød gammel rival igen

Igen: Femte gang var heller ikke lykkens gang

Klostermarksskolen vandt 5-3 i torsdagens opgør. Foto: Aage Bach Knudsen
Klostermarksskolen vandt 5-3 i torsdagens opgør. Foto: Aage Bach Knudsen

Torsdagens opgør stod mellem Filstedvejens Skole og Klostermarksskolen, hvor drengene tørnede sammen. De to hold har stået over for hinanden i de seneste fire år i første runde, og her har Klostermarksskolen vundet samtlige opgør. Det var derfor et hjemmehold, der var opsat på at få revanche. Se kampfakta her.

Hurtig start
Allerede i det ottende minut får værterne bragt sig i front, da Ahmad Agha sender et langskud i kassen fra kanten af straffesparksfeltet. Men kort tid efter udligner udeholdets Mikkel Barit. Udeholdet fik dog ikke lov til at nyde føringen længe, for kort efter var Ahmad Agha atter på spil. Han scorede til 2-1, og det blev også resultatet ved pausen.

Klostermarksskolen i pausen. Foto: Aage Bach Knudsen
Klostermarksskolen i pausen. Foto: Aage Bach Knudsen

Se også: TV: Weinreich viste vejen

Ingen revanche
Gæsterne fik dog en solid opsang i pausen, og det gav pote, for blot to minutter inde i anden halvleg fik de udlignet til 2-2. Udeholdet fortsatte det flotte spil i resten af halvlegen, og i det 43. og 46. minut får Valdemar Lunau nettet to gange, hvilket sendte gæsterne på sejrskurs. Og selvom Christian Jensen fik reduceret til 3-4, nyttede det ikke noget for hjemmeholdet. Niklas Vestergaard scorede nemlig til 3-5, og dermed var kampen lukket.