Sørens supermål

Et flot langskudsmål var med til at sætte Mariager-drengene i gang

Mariager Skole besejrede Bjerregrav Friskole. (Foto: Claus Larsen)
Mariager Skole besejrede Bjerregrav Friskole. (Foto: Claus Larsen)

Det blev en hård affære mellem drengene fra Mariager Skole og Bjerregrav Friskole. Det var en kamp, hvor begge hold spillede med musklerne i det omfang dommer Heine Møller tillod det - og det var meget.

Kompensationen kom

Sørens supermål
Spillet bølgede frem og tilbage. Vi skulle helt hen til det 24. minut før der for alvor skete noget. Søren Darum fra Mariager-holdet fyrede et fremragende langskud afsted. Det strøg lige hen over hovedet på Bjerregrav Friskoles målmand, Rasmus Kolind, og ind i målet. Et super flot mål.

Bjerregravs spillere gav imidlertid ikke op. De havde flere angreb, der med lidt held kunne have givet mål, men heldet og Mariagers målmand var imod udeholdet.

Der var trafik i felterne. (Foto: Claus Larsen)
Der var trafik i felterne. (Foto: Claus Larsen)

Multietnisk opgør

Frustrationer hos udeholdet
Midt i anden halvleg blev Peter Christensen, Bjerregrav, så frustreret over en kendelse, at han verbalt protesterede over for dommeren. Herefter kylede han bolden hårdt i jorden i arrigskab. De takserede dommeren til gult kort.

Mariagers spillere havde på intet tidspunkt nedsat tempoet. Det udmøntede sig i yderligere to scoringer, sat ind af henholdsvis Jesper Fjelsted og Jesper Møller.

Jesper Fjelsted havde også i slutfasen et skud på stolpen. Det var så kraftigt, at målet sikkert står og ryster endnu.