Stærk start gav pote

Kom ud af starthullerne: Hjemmeholdet lagde pres på fra første fløjt

Pres på målet. Foto: Claus Larsen
Pres på målet. Foto: Claus Larsen

Assens Skole startede som lyn og torden. Allerede efter 15 sekunders spil ramte de Solhverv Privatskoles ene opstander. Dette gav bange anelser om, at der ville gå mange mål ind bag Solhvervs keeper, Mikkel Hougaard, men han fik ret hurtigt organiseret sit forsvar.

Se kampfakta her.

TV: Wagner viftede væk

Hændeligt mål
Efter syv minutter spil begik Solhverv dog et klokkeklart frispark lige uden for straffesparkfeltet i højre side. Max Balslev løftede bolden i en blød bue ind foran mål med henblik på en hovedstødschance fra en af holdkammeraterne, men i stedet for sejlede bolden direkte ind i øverste højre hjørne af målet, helt uden chance for målmanden. Lidt heldigt mål, men et mål er et mål.

Der var ikke mange målspark i kampen. Foto: Claus Larsen
Der var ikke mange målspark i kampen. Foto: Claus Larsen

Smal sejr i chancefattigt opgør
Slog sejren fast
Herefter bølgede kampen frem og tilbage uden, at nogen af holdene spillede sig til de helt store chancer. Vi skulle helt hen til kampens næstsidste minut, førend Assens Skole endeligt cementerede sejren, da Oscar Lassen efter en ripost fra Solhvervs målmand let kunne sætte en inderside på til slutresultatet 2-0.

Selvom spillerne fik lov til at spille fodbold, var det sjældent, at de gik over stregen. De fleste frispark var for at skubbe i ryggen. Så godt gået til begge hold for en rimelig fair spillet kamp, som var godt ledet af dommer Henning Andersen.

De tre glade prisvindere. Foto: Claus Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Claus Larsen