Annonce:
Annonce:

Stærke på straffe

Uafgjort: Holdene kunne ikke finde en vinder i ordinær tid, så det skulle afgøres på straffe - her var det ene mandskab klart bedst

Klostermarks-pigerne i sort løb med sejren til sidst. (Foto: Henning Poulsen)
Klostermarks-pigerne i sort løb med sejren til sidst. (Foto: Henning Poulsen)
Annonce:

Kampen mellem pigerne fra Klostermarksskolen og Filstedvejens Skole var en kamp, der havde en stor forhåndsfavorit.

Se kampfakta her

Den rolle måtte gæsterne fra Klostermarken tage på sig. Her spiller de fleste af pigerne nemlig i fodboldklubben Aalborg Freja til daglig. De har derfor stor kendskab til hinanden. På Filstedvejens skolehold var der kun en pige, der til daglig spiller fodbold.Det er Kathia Molbech, som spiller i AaB.

Massevis af målscorere

Revanche på spil

Troede det var afgjort
Klostermarken var fra kampens start toneangivende, men det var småt med forsøg på målet. Efterhånden som kampen skred frem, kom Filstedvejens Skole mere ind i kampen, men heller ikke de spillede sig frem til målchancer.

Annonce:

Først mod slutningen af første halvleg blev der scoret. Det var helt fortjent Sille Andreasen, der bragte Klostermarken foran med 1-0 på et flot gennembrud, som blev resultatet af første halvleg.

Da troede alle kampen var afgjort, viste Filstedvejens piger, at det troede de ikke. De kom flot tilbage, og var i stand til at presse gæsterne. Klostermarken havde rykket Anna Flauenskjold frem i angrebet i et forsøg på at få kampen lukket, men det gav bagslag i anden halvleg, hvor det lykkedes for Kathia Molbech at smutte igennem forsvaret og udligne til 1-1.

De stribede stormer frem

TV: Fantastisk Høst

Afgørelse fra pletten
Mod kampens slutning havde begge hold flere chancer for at score, men ind ville bolden ikke.

Derfor måtte der straffespark til for at få afgjort kampen. Det hele skulle afgøres på fem straffespark til hver.

Her var Klostermarken klart bedst. De scorede på tre, mens Filstedvejens piger ikke formåede at score.

Annonce:

Klostermarken havde i Anna Flauenskjold en af kampens helt store profiler. Hun er en af de spillere, som sammen med Sille Andreasen gør holdet farligt. De er to af de bærende kræfter, som skal præstere, hvis holdet skal komme langt i turneringen. De skal i næste runde møde Frejlev Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: