Stærkt trekløver gik forrest

Leverede mod overmagten: Sofiendalskolen mødte et godt kæmpende mandskab

Det stærke trekløver. Foto: Flemming Petersen
Det stærke trekløver. Foto: Flemming Petersen

Filipskolen bød med stor gæstfrihed Sofiendalskolen velkommen til drengekamp.

Se kampfakta her

Forsvarede godt
Det var mere eller mindre spil til ét mål, men takket være stor fighterevne fra Filipskolen holdt de målscoringen nede på 11 mål.

De havde ikke et eneste skud på mål i hele kampen, mens det ofte brændte på foran dem selv, men de kæmpede flot. Efter syv minutter bragte Frederik Glenn fra Sofiendalskolen sit hold i front.

Oppe mod overmagten

Og så gik det ellers slag i slag mod Filip-målet, men takket være stor held og stor dygtighed af målmand Samuel Tang og et godt kæmpende forsvar, hvor især Benjamin Bentsen og Frederik Larsen kom i vejen for meget, holdt tabte Filipskolen kun 11-0.

TV: Anfører: Vi kan komme langt igen

Et stærkt trekløver
Tre spillere fra Sofiendalskolen boltrede sig virkelig og viste stor fodboldglæde: Frederik Glenn, Emmanuel Nkosi og Mohammad Samim.

Efter kampen fortalte de, at Emmanuel spiller fodbold i AaB på U17, mens Samim ligeledes spiller i AaB men på U14. Hjemme hos Samim bliver der så talt meget fodbold, da hans storebror har været på U17-landsholdet.

TV: Frispark vendte kampen

Frederik Glenn er imidlertid holdt op med at spille fodbold og bruger i stedet tiden på badminton. Men det sås ikke på banen. Det bliver spændende at følge Sofiendalskolen i næste kamp, da de viste virkelig gode takter. Stor ros til Filipskolen for højt humør og et godt fighterhjerte.