Stensikker sejr

Vilje: Trods nederlag gjorde gæsterne fin modstand

Værternes stærke midtbanetrio. Foto: Ib Alstrup
Værternes stærke midtbanetrio. Foto: Ib Alstrup

Tirsdag mødte Fjerritslev Skole og Brovst Skole hinanden i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Gæsterne vandt sidste års kamp med cifrene 5-3, så det skulle blive et spændende opgør.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Klokkeklart nederlag

Gode mål
Nu skulle nederlaget hævnes, og optimismen fejlede da heller ikke noget hos hjemmeholdet. Tre mand spiller elitefodbold i Thisted og Malthe Gyldenløve-Lyebalk er til daglig med i AaBs U15-ligatrup.

Værterne startede kampen som lyn og torden. Den boldsikre midtbane med Malthe i spidsen sendte flere gange de hurtige frontangribere afsted med fine stikninger. Det var da også en sådan bold i dybden, der allerede efter kun to minutter udløste kampens første scoring. Ud til venste fløj, god bold fladt indover, og så kunne Andreas drøne bolden i kassen, utagelig for Khalaf i målet.

Efter otte minutters spil blev Sahab Bahahi kampens anden målscorer. Et drøn af et skud endte helt oppe i hjørnet - igen uden for Khalafs rækkevidde.

Så kunne man måske fristes til at tro, at gæsterne ville blive kørt helt over. Men sådan blev det altså ikke. De kom nemlig rigtig godt med i kampen. De spillede godt sammen, og inden pausen fik de fornyet håb med et velplaceret skud efter en aflevering fra venstre fløj. Tobias Pedersen stod for scoringen til 2-1.

Malthe spillede en rigtig god kamp. Foto: Ib Alstrup
Malthe spillede en rigtig god kamp. Foto: Ib Alstrup

Se også: TV: Målmand blev matchvinder

Optimisme i pausen
En optimistisk og positiv snak i pausen fra udeholdets trænerne var dog ikke nok. Midtbanetrioen og Malthe kværnede videre, og efter seks minutter måtte Khalaf kapitulere for tredje gang. Efter elegant spil med Malthe kunne Gustav Bundgaard let score.

Så var det som om, at det bravt kæmpende udehold mistede troen på endnu et comeback. Kampen gik lidt i tomgang, og først i allersidste minut kom der atter gang i målene. Først lidt klumpspil med sidste fod fra Malthe, og sekunder senere kunne Mikkel Kjær banke kuglen i kassen til slutresultatet 5-1.

Det blev altså til den ønskede revanche for Fjerritslev Skoles drenge. Fjerritslev Skole møder i næste kamp vinderen af Aabybro Skole mod Skansevejens Skole.