Stille og rolig sejr

Hev den i land: Der blev langsomt skruet op for tempoet, så der endte med at komme nogle mål i kassen

Thomas og Hjørring Private Realskole hev langsomt, men sikkert sejren hjem. (Foto: Henning Poulsen)
Thomas og Hjørring Private Realskole hev langsomt, men sikkert sejren hjem. (Foto: Henning Poulsen)

Tirsdag tog drengene fra Mulbjergskolen imod og Hjørring Private Realskoles drenge.

Drengene havde glædet sig helt vildt til at spille med i verdens største skolefodbold-turnering Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Duellernes kamp

Stor fairplay
Det blev en god og velspillet kamp og samtidig en meget fair spillet kamp, hvor dommeren ikke havde brug for hverken gule eller røde kort.

Hjørring kom bedst fra start og havde overvægt i spillet fra starten. Der skulle dog gå 20 minutter, før det lykkedes for Søren Kristensen at bringe Hjørring-drengene foran med 1-0. Muldbjergskolens målmand havde forinden haft flere flotte redninger, primært fra den velspillende Thomas Kristiansen. Første halvleg sluttede med 1-0 til udeholdet.

Se også: Superstart gav sejr

Voldsom offensiv
Hjørring begyndte anden halvleg med en voldsom offensiv. Det resulterede i to hurtige mål. I denne periode var det i særdeleshed Thomas Kristiansen, der styrede begivenhederne.

Thomas er et talent, som helt naturligt vil prøve sine kræfter af på et højere niveau. Han startede i vinter op i AaB og er en af de bærende kræfter på klubbens U15-hold. Han har ligeledes haft kampe på U17 holdet.

Mod kampens slutning var Muldbjergskolens spillere tappet for kræfter. Hjørring-holdet havde let ved at score to mål mere til slutresultatet 5-0. Hjørring Private Realskole møder i næste runde Klokkerholm Skole.