Stolpe helt ud

Stort nederlag: Der var ikke meget at stille imod overmagten i tirsdagens opgør

Hjemmeholdet sad på kampen fra start til slut. (Foto: Flemming Petersen)
Hjemmeholdet sad på kampen fra start til slut. (Foto: Flemming Petersen)

Trods den sene eftermiddagskamp var der samlet mange elever til drengekampen mellem Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen. De fleste fik rigeligt at glæde sig over, da Gl. Hasseris pulveriserede Stolpedalsskolen.

Allerede efter 12 minutter bragte Matthias Daucke Hasseris foran. Så fik Stolpedalskolen en lille opblomstring takket være Jacob Bøgh og Chris Benoit samt Magnus Olsen. Men så satte Hasseris sig efterhånden på det meste af kampen takket være godt kombinationsspil og stor træfsikkerhed.

Se kampfakta her.

Se også: Anden halvleg afgjorde affæren

Hurtige basser
Inden pausen havde Gl.Hasseris bragt sig foran 4-0 på mål af første målscorer Matthias Daucke, Emil Byrresen med to kasser og Jacob Balleby med en enkelt scoring.

I anden halvleg satte Hasseris for alvor trumf på. Udeholdet havde alligevel et skud på overliggeren ved Jacob Bøgh, men ellers stod der Gl. Hasseris på det hele.

I anden halvleg øgede Emil Byrresen, Nicolaj Møller, Andreas Bach og i kampens sidste sekunder råbte tilskuerne på målmanden Kåre Jørgensen, der skulle sparke. Han satte sikkert bolden i nettet til slutresultatet 10-0 til Gl. Hasseris.

Emil Byrresen (tv.) scorede hele fire mål i kampen. (Foto: Flemming Petersen)
Emil Byrresen (tv.) scorede hele fire mål i kampen. (Foto: Flemming Petersen)

Se også: Stor spænding

Kan nå langt
Hos Gl. Hasseris bemærkede man især Emil Byrresen, Jacob Balleby og Andreas Bach.

Efter kampen fangede vi firmåls-skytten Emil Byrresen til en snak

— Jeg spiller til daglig i KFUM, der er en af Jyllands største ungdomsklubber. Det er der rigtig mange af spillerne, der gør. Jeg regner bestemt med, at vi kan nå langt i turneringen. Jeg mener, at vi har et virkeligt godt teknisk hold, men vi er knap så fysisk stærke, fortalte den glade vinder efter kampen til Ekstra Bladet Skolefodbold.

Stolpedalskolen kæmpede bravt på en umulig opgave og spillede i øvrigt en fair kamp.

1 af 2 Stolpedal-drengene kæmpede, men den gik ikke. (Foto: Flemming Petersen)
2 af 2 Hjemmeholdet sad på kampen fra start til slut. (Foto: Flemming Petersen)