Stormløb gav pote

Pressede på: Gæsterne trak det længste strå til sidst

Tirsdagens opgør måtte afgøres fra pletten. Foto: Claus Larsen
Tirsdagens opgør måtte afgøres fra pletten. Foto: Claus Larsen

Tirsdagens opgør mellem Søndre Skole, Hobro - Løgstrup Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold falder uden tvivl ind under kategorien "herrefight", for hold da op de to mandskaber gik til stålet.

Se kampfakta her.

Ud af kommunen
De to hold stod godt til hinanden, og størstedelen af spillet foregik midtbanen, da alt, hvad der kom i nærheden af straffesparkfelterne, resolut blev ekspederet væk af de to forsvar.

Vi skulle helt hen til det 16. minut, før der var fare på færde. Her blev Løgstrup Skoles Gustav Bertelsen spillet fri og kunne let score til 0-1 for gæsterne - uden chance for Christian Tinggaard i værternes mål.

Målet gav Løgstrup-drengene mere blod på tanden, og et lille overtag der udmøntede sig i flere store chancer, men hjemmeholdets målmand var en sikker sidste skanse, og derfor blev der ikke scoret yderligere i første halvleg.

Super Søren slog til

Pressede på
Efter en peptalk i pausen fik hjemmeholdet bedre fat i anden halvleg, hvor de trykkede Løgstrup Skole længere tilbage på banen. Dette indebar et skud på trekantssammenføjningen i det 35. minut på et direkte frispark.

Så var tonen slået an, og allerede minuttet efter bragte Bao Chaosanthia balance i regnskabet, da han udlignede til 1-1.

Efter dette mål var det Søndre Skoles tur til at have et lille overtag på midtbanen, og i det 54. minut gav det bonus, da Markus Pedersen bragte hjemmeholdet foran med 2-1 på et flot skud, der ikke levnede Oliver Petersen i hjemmeholdets mål en chance.

Værterne, der får en peptalk i pausen. Foto: Claus Larsen
Værterne, der får en peptalk i pausen. Foto: Claus Larsen

Drengenes topscorerliste

Stormløb
De sidste seks minutter blev herefter et sandt pres mod hjemmeholdets mål, da Løgstrup Skole kastede alle frem for at få udlignet. Søndre Skole havde stort besvær med at få bolden væk fra farezonen, og i det sidste minut måtte de sende bolden til hjørnespark.

På det efterfølgende hjørnespark mellem venner og fjender nåede Arne Brent van der Veen højest og med hovedet dirigeret bolden i mål til 2-2 cirka ti sekunder før slutfløjtet. Arne Brent van der Veen var også på pletten mod Solhverv Privatskole, og i dag blev han endnu en gang afgørende.

Herefter skulle afgørelsen findes på straffespark, og her var Løgstrup Skole bedst, da Oliver i målet klarede de tre første forsøg fra Søndre Skole. Og da Løgstrup Skoles spillere så scorede på deres tre forsøg blev slutresultatet 2-5 i Løgstrup Skoles favør.

De er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor Vestervang Skole venter.

Mathias Møller sparker bolden i kassen. Foto: Claus Larsen
Mathias Møller sparker bolden i kassen. Foto: Claus Larsen
 

Tre glade prisvindere efter tirsdagens kamp. Foto: Claus Larsen
Tre glade prisvindere efter tirsdagens kamp. Foto: Claus Larsen