Sune sprællede forgæves

Keeper-klasse: Stod en fremragende kamp, men er færdig i turneringen

Sune (tv.) stod en god kamp og fik fortjent fidusbamsen. Her sammen med den anden fidusbamsemodtager Casper Hansen. (Foto: Egon Hansen)
Sune (tv.) stod en god kamp og fik fortjent fidusbamsen. Her sammen med den anden fidusbamsemodtager Casper Hansen. (Foto: Egon Hansen)

Stadioninspektør Rene Carøe havde gjort opvisningsbanen klar. 700 tilskuere var klar på lægterne, da kampens dommer Kjeld Mogensen, kunne fløjte op til lokalopgøret mellem Aars Skole og Østermarkskolen.

Se fakta om kampen her.

Nu skulle det afgøres, hvem der skulle videre i verdens største skolefodboldturnering, og de mange tilskuere fik en fodboldoplevelse de sent vil glemme. De mange dygtige spillere på begge hold leverede fremragende fodbold.

Der var rigtig mange på lægterne. (Foto: Egon Hansen)
Der var rigtig mange på lægterne. (Foto: Egon Hansen)
 

Intens herrefight
Aars kom bedst fra start. Joshua Mangala skulle kun bruge fire minutter til at bringe Aars foran. Holdet havde herefter en god periode, men efterhånden kom Østermarken bedre med. Især Casper Hansen skabte uro i Aars bagerste kæde, men holdets målmand, Sune Nielsen, stod en forrygende kamp. Gang på gang viste han målmandsspil af høj klasse, til stor jubel for de mange tilskuere.

Men han måtte overgive sig, da Martin Larsen fik udlignet til 1-1 efter flot forarbejde af Casper Hansen. Efter pausen overtog Østermarkskolen mere og mere af spillet, men Aars var farlige på kontraangreb.

Med 10 minutter tilbage kom Østermarkskolen foran med 2-1, på et flot mål af Atundula Una. I kampens sidste minutter kunne Sebastian Rold sikre Østermarkslolen en fortjent sejr, da han cementerede til 3-1.

Skadet profil tog styringen

Målmændenes match

Klappet af banen
Efter kampen kunne Aars målmand, 13-årige Sune Nielsen, fortælle:

— Jeg har glædet mig til at være med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Jeg havde håbet på at vi kunne få flere kampe, men det var også fortjent at Østermarken vandt.

Kampens bedste spiller, 13-årige Casper Hansen, spiller til dagligt U14-Elite i AaB. Han syntes, det var en oplevelse at spille for så mange tilskuere. Og så oplevede han for første gang at blive klappet fra banen, da han lod sig udskifte.