Super-Sørens store show

Elegant: Drev gæk med modstanderen

Søren Krog var ustoppelig i kampen og lavede fem mål. Foto: Kurt Nedergaard
Søren Krog var ustoppelig i kampen og lavede fem mål. Foto: Kurt Nedergaard

Bjerregravs Frederik Gammelby havde sørget for, at holdkammeraterne var varme til opgøret mod Løgstrup Skole, og de medrejsende tilskuere fra Bjerregrav sørgede for med banner og tilråb at heppe på drenge. Rammerne var i orden til kampstart, hjemmeholdet havde også stor opbakning på trods af at regnen silede ned.

Knap var kampen i gang, inden Søren Krog var oppe på tæerne og dansede elegant forbi fire-fem forsvarsspillere fra Bjerregrav uden at få scoret, og kort tid efter fik han igen gæsternes forsvarsspillere til at se ud som statister der stod stille, da han driblende dansede sig udenom dem og kun lige manglede at få bolden over stregen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Klokkeklart nederlag

Massivt pres af Løgstrup
Løgstrup kom foran 1-0 efter et hjørnespark, hvor bolden gik i mål efter at have ramt en Bjerregrav-spiller i hovedet. I to forsøg øgede Jacob Svane til 2-0, Sebastian Uhre var på pletten til 3-0. Det var også Sebastian der øgede til 4-0, da han vandt en løbeduel med Frederik Gammelby.

Gæsternes Mathias Christensen havde holdets eneste forsøg i første halvleg med et skud langt udefra, uden det blev rigtig farlig. I stedet tog Søren Krog en solotur gennem gæsternes forsvar, og med et frækt vip løftede han bolden i mål til pausestillingen 5-0 til Løgstrup.

I pausen sagde Bjerregravs friskoles lærer Morten Thaarup til sine spillere:

-  I gør det godt, men det er op ad bakke. Båden er sejlet. Kan vi gøre noget, som gør det svære for dem?

Det meste af kampen foregik foran gæsternes mål. Foto: Kurt Nedergaard
Det meste af kampen foregik foran gæsternes mål. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: TV: Målmand blev matchvinder

Showet fortsatte
Løgstrup forsatte med det offensive spil og kendte kun en vej, og det var fremad mod kassen. Sebastian Uhre, Gustav Bertelsen og Mathias Møller scorede alle et mål. Kampens helt store oplevelse var dog Søren Krogh, der gav undervisning i driblekunst og snoede sig igennem gæsternes. Med fem scoringer viste han også stor træfsikkerhed i målorgiet som endte 12-0 til hjemmeholdet fra Løgstrup.

Efter kampen sagde Bjerregravs Friskoles Frederik Gammelby:

- Vi blev spillet ud af banen. Løgstrup var svære at gøre dårlige, for de spillede godt over hele banen.

Fra kampens helt store oplevelse Søren Krog lød det:

- Spillet var rigtig godt sat sammen. Vi kører dem du af banen, og offensivt var vi effektive.

Søren tror på, at holdet kan vinde den næste kamp over Møldrup, og at holdet kan nå mere end de fire kampe, som det blev til sidste år, hvor de blev sendt ud af Nordre Viborg kort før tid.