Annonce:
Annonce:

Tæt affære

Spænding til det sidste: Drengene spillede lige op, så de små marginaler afgjorde opgøret

Frejlev-drengene hev til sidst sejren i land. (Foto: Flemming Petersen)
Frejlev-drengene hev til sidst sejren i land. (Foto: Flemming Petersen)
Annonce:

På den stormomsuste bane på Aalborg Chang startede Frejlev skole bedst imod Skipper Clement Skolen trods modvinden.

Efter godt 10 minutters spil gav det et flot mål, da Patrick Lindberg gav en flot aflevering til Magnus Myrhøj, der resolut scorede.

Senere gjorde Andreas det til 2-0, men efterhånden kom Skipper Clement bedre med og havde også et par løse chancer, inden den farlige Jacob Rex i sidste minut af halvlegen reducerede til 1-2.

Se kampfakta her.

Massevis af målscorere

Vinden havde betydning
Anden halvleg startede med Frejlev-pres. Med den gode vind i ryggen fik de skabt en del chancer, men flere af dem blev misbrugt på det skammeligste. Skipper Clement havde også enkelte gode opløb, uden at de blev helt farlige. Men syv minutter før tid fik Jacob Rex udlignet efter svagt forsvars-spil af Frejlev.

Annonce:

Kampens bedste spiller Andreas Horskjær havde et par gode forsøg. Blandt andet ramte han stolpen, hvorfra bolden trillede over på den anden stolpe og ud igen.

Frejlev fik sejren til sidst, da Magnus Myrhøj nettede. Men i de allersidste sekunder var Jacob Rex tæt ved at udligne, men hans gode lob gik over mål.

Lokalbrag

De tre musketerer
Alt i alt en sejr til Frejlev med opmærksomheden rettet på 'De tre musketerer' Mads Olsen, Magnus Myrhøj og Andreas Horskjær, der efter kampen fortalte, at de burde have vundet meget større med de chancer de havde, men forsvaret gav for mange chancer væk

— Så det skal vi have rettet til næste kamp, var meldingen.

'De tre musketerer' fra Frejlev. (Foto: Flemming Petersen)
'De tre musketerer' fra Frejlev. (Foto: Flemming Petersen)
 

Efter kampen fortalte de, at de går meget op i fodbold. Andreas spiller i AaB, mens Magnus og Mads spiller i Vejgård, da de har højere rangerende hold disse steder, mens alle de øvrige skolekammerater spiller i den lokale Frejlev klub.

Hos Skipper Clement lagde man især mærke til dobbelte målscorer Jacob Rex, Jonas Kjær, Nicolai Løvaas og Marius Kristensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: