Tju bang Thawng

Hattrick-helt: Tog sagen i egen hånd

Thawng til venstre blev kampens helt store oplevelse. Foto: Leif Mikkelsen
Thawng til venstre blev kampens helt store oplevelse. Foto: Leif Mikkelsen

I et nordjysk opgør tog Lundergårdskolens drenge på hjemmebane imod Nordstjerneskolen.

Se kampfakta her.

Se også: Rosenrød sejr

Højt tempo
Hjemmeholdets anfører Gustav Fonseca og gæsternes Sebastian Christensen var før kampen enige om, at kampen ville blive jævnbyrdig. Det så også ud til det, at skulle være tilfældet i de første 20 minutter. Spillet vekslede med et par langskud fra gæsterne, samt tre farlige hjørnespark fra hjemmeholdet. Generelt var det en kamp i et højt tempo.

Efter 21 minutter trak gæsternes hurtige Thawng Ceu på tværs ag banen og sendte et hårdt spark mod målet. Hjemmeholdets målmand Jounid Durani fik hånd på bolden, men han kunne ikke forhindre scoringen. 1-0 til gæsterne fra Nordstjerneskolen.

Herefter kom der to scoringer meget hurtigt. Først scorede Arya Amousi på hovedstød efter hjørnespark, og kort efter var det Thawng Ceu der gjorde det til 3-0 for gæsterne.

Der var mange indlæg og dødbolde i opgøret. Foto: Leif Mikkelsen
Der var mange indlæg og dødbolde i opgøret. Foto: Leif Mikkelsen

Se også: Debutanter fik klø af Seedorf

Gæsterne stadig bedst
Pausesnakken hos hjemmeholdet fra Lundergård var meget konstruktiv. Alligevel skulle det straks i anden halvleg blive til 4-0. Igen ved Thawng. Denne gang på frispark.

Så var det Lundergårdskolens tur til at pynte på resultatet, Jeppe Andersen fik den gode ide at sparke på mål fra midterlinjen, og da målmand Szymon Szwiec stod langt ude af sit mål, gik bolden i mål til kampens resultat 4-1. Herefter havde hjemmeholdet flere gode scoringsmuligheder dog uden at få bolden yderligere i kassen.

Dermed blev Thawng Ceu den store helt for Nordstjerneskolen, der bookede billet til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.