Trak det længste strå

Jævnbyrdig kamp: Få mål og en stærk keeper afgjorde affæren

De to anførere spillede begge en stor kamp, men Sæbygård-anføreren Julie Øland (th.) var umulig at passere. (Foto: Ib Alstrup)
De to anførere spillede begge en stor kamp, men Sæbygård-anføreren Julie Øland (th.) var umulig at passere. (Foto: Ib Alstrup)

Hørby-Dybvad Skole havde på Dybvads smukke idrætsanlæg besøg af pigerne fra Sæbygårdskolen i deres første kamp. Sidste år vandt de den første kamp, men tabte den næste. I år blev dog kun til denne ene optræden, måske fordi sidste års 9. klasse-piger var erstattet af noget yngre spillere.

I en ellers helt jævnbyrdig forestilling var udeholdet bare lidt skarpere på de få målchancer, de spillede sig frem til. En helt igennem fair kamp i en fin stemning.

Se kampfakta her.

Glæde trods stort nederlag

Farlige fra første fløjt
Straks fra start var Sæbygård farlige med et fint forsøg, der dog blev reddet af målmanden. Men allerede efter fire minutter sendte Maja bolden i kassen med et flot skud oppe i målhjørnet uden chance for keeperen.

Så bølgede spillet ellers frem og tilbage, måske endda med en lille overvægt til hjemmeholdet, dog uden at kunne tilspille sig virkelige målchancer. Fire minutter før slutfløjtet cementerede Charlotte sejren for udeholdet med et rigtigt energimål. Lige efter kunne Winnie fra Hørby-Dybvad have skabt fornyet spænding, men målmanden afværgede med en fin redning.

De tre glade prisvindere. (Foto: Ib Alstrup)
De tre glade prisvindere. (Foto: Ib Alstrup)
 

Vaskeægte hattrick  

Keeper-klasse
Anfører Julie Øland fra Sæbygårdskolen var simpelthen umulig at komme forbi for Hørby-Dybvads angribere. Hun stod altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Spændende om hun også kan neutralisere angriberne hos næste modstander, der skulle være pigerne fra Taars.

— Vi må bare gøre det så godt, vi kan. Taars vandt vistnok 7-0 i deres første kamp, sagde pigerne fra Sæbygårdskolen efter kampen.