TV: Abdullahis oneman-show

Kampens profil: Det blev til hele syv mål fra hans fødder

Dagens bedste: Abdullahi
Dagens bedste: Abdullahi

På Seminarieskolens hjemmebane hos B52 strålede solen gennem næsten hele kampen, da de mødte Tornhøjskolen.

En var bare bedst
Men en enkelt spiller formåede dog at overstråle alt og alle. Syv kasser kunne Abdullahi sætte ind på kontoen - de fleste sat ind ved energisk at forfølge alle bolde. Især kampens allerførste scoring var en lækkerbisken. Fem meter fra mål saksesparkede den lange gut fra Somalia bolden utageligt i kassen. Helt uden for hjemmeholdets målmand, Tanners, rækkevidde.

TV: Må vente med revanchen

Et par minutter efter Abdullahis åbningsmål fik Ricco udlignet til 1-1.

Se kampfakta her

Så blev der pause i Tornhøjskolens målscoring indtil sidst i første halvleg, da først anfører Victor kunne score efter en fin frispilning og siden Can Inekci  satte bolden i mål. 3-1 til Tornhøj.

Det meste af første halvleg var da også en ganske jævnbyrdig affære med fine aktioner fra begge mandskaber. Mange af begge holds spillere spiller til daglig i forskellige lokale klubber, og det kunne bestemt også ses på kvaliteten. Hos Tornhøjskolen var Victor en konstant uro for Seminarie-forsvaret.

Pres på Seminarie-defensiven:

Troede på det i pausen
I pausen var træner Jonas fra hjemmeholdet da også optimist:

- Kom nu, drenge, vi er lige så gode som dem. I kan sagtens vende det her!

Stærkt trekløver gik forrest

Men så tog Abdullahi ellers fat. Alle Tornhøjs seks mål i anden halvleg blev sat ind af Abdullahi. Han var bare helt umulig at holde fra at nette.

Straks i anden halvleg troede Seminarie-drengene ellers stadig på det, da Ricco reducerede til 3-2, men så må man sige, at de for alvor kom ned på jorden, da målene raslede ind hos sagesløse Tanner.

Skønt hjemmeholdet kæmpede bravt, måtte de sig sig besejret 9-2, men de gjorde virkelig, hvad de kunne.

Det bliver spændende at følge Tornhøjskolen, der i næste runde kan se frem til endnu et lokalopgør, denne gang mod Byplanvejens Skole.

TV: Havde ventet et helt år