TV: Ærlig træner: Vi er overmatchet

Svær modstander: Fjerritslev viste skræmmende niveau mod Skovsgård Tranum

Skovsgård i pausen. Foto: Carl-Johan Christensen
Skovsgård i pausen. Foto: Carl-Johan Christensen

Kampen mellem Fjerritslev Skole og Skovsgård Tranum Skole blev en noget ensidig affære, idet hjemmeholdet var alt for stærke gennem hele kampen.

Det var tydeligt at se, pigerne fra Fjerritslev Skole kender hinanden fra fodbold i klubregi.

Se kampfakta her

Hurtigt foran med fire
Efter 10 minutters spil førte Fjerritslev Skole med 4-0, og det ene angreb efter det andet rullede ned mod ofte sagesløse Nanna Pedersen i Skovsgård Tranums mål.

TV: Holdets Benjamin steppede op

Ved pausen var stillingen 8-0. Så skulle man helt naturligt tro, gæsterne fra Skovsgård Tranum Skole gik til pause med humøret lidt trykket i bund.

Men nej. Sådan var det langt fra.

- Vi er overmatchet, udbrød lærer Westergaard til pigerne!

Et af målene:

TV: Kaptajn stilleleg

Og så fik pigerne ellers ros. Det var der også god grund til. De havde en skøn attitude trods det store nederlag på i alt 18-0.

Straks blussede pigerne op, og de begyndte i fællesskab at vurdere, hvordan de bedst kunne slippe ud af det jerntag, Fjerritslev havde holdt dem i.

Pausesnak hos Skovsgård Tranum:


Et ægte lynmål
En lynscoring efter ikke engang fire sekunders spil i anden halvleg af Fjerritslevs Olga Nsimire gjorde bestemt ikke situationen bedre, men Skovsgård Tranum, men spillerne gav aldrig op. De gjorde, som lærer Westergaard i pausen havde sagt.

- Vi må kæmpe og gøre det bedste, var har lært, lød det fra pigerne.

I kampens 34. minut fik Skovsgård Tranum gevinst af anstrengelserne, da de den eneste gang kom op i nærheden af Fjerritslevs straffesparksfelt, da dommer Per Østergaard fløjtede for direkte frispark udenfor feltet.

Et godt hug blev sendt afsted, men bolden sad lige i favnen på målmand Josefine Andersen.

TV: Satte trumf på efter pausen

Fortsatte med målene
Der var imidlertid ingen nåde fra Fjerritslev. Det ene angreb efter det andet bølgede ned mod Nanna Pedersen i Skovsgård Tranum-målet, og det endte med en sejr til Fjerritslev Skole på hele 18-0.

God redning af Nanna:


Da priserne skulle uddeles, var det pudsigt nok pigerne fra Skovsgård Tranum, der havde det store smil fremme. Humøret var højt.

En Passer på banen

En af spillerne på Skovsgård Tranum Skoles hold var Louise Passer. Louise havde også været med på skolens drengehold og spillede generelt en flot kamp, selvom det var svært mod de stærke piger fra Fjerritslev.

Efter 12-0: Glæder os til næste runde

Efter kampen spurgte vi hende til hendes efternavn. For vi syntes, det lød så bekendt. Og ganske rigtigt: Hendes morfar var Dirch Passer - den folkekære komiker.

Hør interview med hende her:

Louise spillede to kampe på en dag. Foto: Carl-Johan Christensen
Louise spillede to kampe på en dag. Foto: Carl-Johan Christensen