TV: Aggressive angribere på heden

Fuld fart frem: Skole med stolte skolefodbold-traditioner blev blæst omkuld

Trængsel foran målmand Peter Galsøe HPR-mål. Foto: Leif Mikkelsen
Trængsel foran målmand Peter Galsøe HPR-mål. Foto: Leif Mikkelsen

Det var en flok skuffede spillere fra Hjørring Private Realskole, der forlod Brønderslev Stadion. Sidste år nåede skolen til kredsfinalen, men i år løb de i deres anden kamp ind i et hold fra Hedegårdsskolen, som tydeligt viste, at de ville vinde.

Se kampfakta her

Hedegårds keeper, Marcus Bundgaard, forventede en tæt kamp:


Kæmpede flot
De sloges energisk om hver en bold og var farlige i alle angreb.

Kampen startede da også med et stort pres fra Hedegård-drengene, og de fik flere hjørnespark. Allerede efter 2:30 blev det 1-0 på et mål af Nicolai Jacobsen. Det så ud på HPR-drengene som om, det kom helt bag på dem med det aggressive spil, som Hedegårdskolen lagde for dagen. Det blev kun til spredte opløb og et enkelt hjørnespark til HPR.

TV: Enligt mål blev afgørende

Kom i undertal
Ydermere indkasserede Casper Thomsen fra HPR en advarsel og 10 minutter udenfor midt i halvlegen. Casper nåede dog at komme på banen igen, inden det blev 2-0 til hjemmeholdet ved Morten Kudahl. Her skete det uheldige, at HPR's målmand Peter Galsøe blev ramt af en støvle i hovedet og blev kørt på hospitalet. Peter havde stået glimrende på mål.

Dette gjorde, at HPR satte Jacob Jensen på mål - også den nye målmand gjorde det godt.

TV: Sofie på dribletur: Afgjorde tæt kamp

HPR's pausesnak:


Hjemmeholdet styrede kampen
I anden halvleg var der stadig mest spil til hjemmeholdet, men også flere farlige angreb og hjørnespark til udeholdet. Under et angreb tilkæmpede HPR sig et straffespark. Her reducerede Joakim Torp til 2-1.

Se målet her:


Ved stillingen 2-1 satte HPR de sidste kræfter ind, hvilket bevirkede, at der blev store chancer til Hedegårdskolen. En friløber til Morten Kudahl blev mesterligt reddet af Jacob Jensen.

Endnu en friløber til Oliver Dinesen kunne Jacob Jensen ikke forhindre, at der blev scoret på. Slutresultat blev 3-1 til hjemmeholdet efter en virkelig god kamp i et højt tempo.

Flot comeback til ingen nytte