Annonce:
Annonce:

TV: Anfører: Vi tabte til et bedre hold

Realistisk udmelding: Maja Bøgh var meget fattet efter sidste fløjt i kvartfinalen

Maja Bøgh kæmpede bravt igennem hele kampen. Foto: Henrik Schou
Maja Bøgh kæmpede bravt igennem hele kampen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Efter en meget lang vinterpause var det endelig tid til kvartfinalen imellem Rosendalskolen og Stjernevejskolen. Det var en kamp, som begge skoler havde set meget frem til.

Kampen startede med et par gode tilbud til begge hold, hvorefter udeholdet langsomt men sikkert overtog styringen af spillet. Det resulterede i et par hurtige scoringer allerede inden for de første 10 minutter. Det hele endte med et 3-0-nederlag til hjemmeholdet.

TV: 'Høsten' hurtigt i hus

Var ellers forberedt
Hjemmeholdets anfører Maja Bøgh var også meget forståeligt skuffet efter nederlaget.

Annonce:

- Vi havde forberedt os godt på den udfordring, vi skulle stå over for. Vi har blandt trænet intenst hen over vinteren og spillet nogle træningskampe for at få de sidste detaljer til at gå op i en højere enhed. Vi troede også på, at forsvaret kunne stå for det pres, som vi godt vidste, Stjernevejen ville komme med fra første fløjt, forklarer forsvarsspilleren.

Maja har været en af de helt store profiler på holdet. Hun har været en af grundene til, at der før kvartfinalen kun var scoret to mål imod holdet. Der gik dog ikke lang tid, før målene imod holdet var blevet fordoblet.

- Desværre lykkedes gameplanen med at stå imod presset ikke, da vi hurtigt kommer bagud med et par kasser. Vi havde ellers talt om at starte kampen ved at lægge et hårdt pres på dem ved at starte med de hurtigste angribere på toppen og de to flanker. Vi må erkende, at det bare ikke lykkedes for os, da de satte os under et voldsomt pres, lyder den realistiske vurdering fra Maja.

Første semifinalist er fundet

Nervøsiteten fyldte meget
Der var ingen tvivl, om holdet fik en meget dårlig start. Pigerne var tydeligvis påvirket af, at de var kommet til en kvartfinale.

Annonce:

- Vi var alle meget nervøse for at lave fejl, hvorfor vi ikke tager det ansvar, som skal til i en så vigtig kamp. Det er jeg som anfører meget skuffet over. Det gælder også min egen præstation, hvor jeg ikke som i tidligere kampe forår at banke selvtillid ind i mine medspillere, erkender Maja.

Helt rigtigt observeret af den unge spiller. Der var slet ikke den samme lyd på anføreren som tidligere.

- Vi lader os også påvirke af de fejl, vi laver undervejs i kampen i stedet for at fokusere på det positive. Spillet er meget nervøst, hvor vi efter den dårlige start bliver bange for at få en ordentlig snitter, hvorfor pausen kommer på et meget belejligt tidspunkt for os, forklarer profilen.

Maja og resten af Rosendalskolen var presset i bund i det meste af kampen. Foto: Henrik Schou
Maja og resten af Rosendalskolen var presset i bund i det meste af kampen. Foto: Henrik Schou

SLUT: Stjernevejskolen vinder 3-0

Var nok lidt for imponeret af modstanderen
Rosendals træner Kristian Frost forsøgte på at banke vilje ind i sine spillere i den peptalk, han gav sine piger i pausen.

Annonce:

- Jeg savner en helt anden attitude fra jeres side. Vi har altså gang i en kvartfinalekamp, hvilket vi slet ikke opfatter fra sidelinjen. Der skal således investeres langt mere vilje og løbearbejde i bestræbelserne på at stoppe deres kombinationsspil. Vis nu alle jeres klassekammerater og jer selv, at I vil vinde kampen og dermed få mulighed for en ny stor oplevelse, var ordene.

Det lykkedes for hjemmeholdet at lukke 'Høsten' ned i anden halvleg. Men de formåede ikke at score selv, og så kunne Maria Schrøder lukke kampen med sit mål til 3-0 kort før tid. 

- Vi har været al for benovede over deres styrker i stedet for at spille det spil, som vi ved, vi kan. Stemningen i omklædningsrummet er fattet, men pigerne er selvfølgelig meget skuffede, lyder det fra anføreren.

- Vi tabte til en bedre modstander på dagen, så vi kan ikke indvende noget imod nederlaget, understreger Maja Bøgh efter sidste fløjt.

Hør Maja fortælle om kvartfinalen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: