Annonce:
Annonce:

TV: Angrebenes kamp

Heftigt: Opgøret bølgede konstant frem og tilbage

Der var hele tiden pres på de to mål. Foto: Kurt Nedergaard
Der var hele tiden pres på de to mål. Foto: Kurt Nedergaard
Annonce:

De mange tilskuere blev vidner til et målrigt opgør og en rigtig herredyst i kampen imellem Hurup Skole og Limfjordsskolen.

Se kampfakta her.

TV: Videnskab og Venskab

Gik til stålet
Begge hold gik til den. Der blev kæmpet lige til stregen. Alle gav sig fuldt ud.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start. Morten Sørensen sendte et indlæg ind fra højre side. Foran mål svigtede Sebastian Hunskjær ikke. Han sendte kuglen i nettet til 1-0.

Sebastian havde nogle gode ryk i venstre side og var en evig uro for udeholdet. Gæsternes Najiib Mohamed gav også prøver på nogle gode ryk på højre kant. Han spurtede fra modspillerne og var lige ved at score et par gange.

Hjemmeholdet kom foran 2-0, da Kristian Sloth med flot langskud sendte bolden forbi Magnus Klint i udeholdets mål.

Hjemmeholdet i angreb. Foto: Kurt Nedergaard
Hjemmeholdet i angreb. Foto: Kurt Nedergaard

Presset i bund

Annonce:

God indskiftning
Udeholdet sendte Barat Duymaz på banen. Det var en god idé. Barat løb op i målfeltet. Her modtog han en aflevering fra Adam Anthony, og med hovedet dirigerede han bolden i nettet til 2-1.

Hjemmeholdets Mathias Grønkjær og Morten Sørensen var tætte på at bringe hjemmeholdet yderligere foran, men udeholdets målmand Magnus Klint fik flot afværget de to forsøg.

Men han kunne ikke hindre Mathias Grønkjær i at score. Mathias var hurtig på aftrækkeren og efter et par frække driblinger øgede han til 3-1.

Udeholdets spillere fik besked i pausen besked på at få styr på hjemmeholdets hurtige kanter.

- Bare bliv ved med at kæmpe, så er der stadig muligheder, sagde lærer Jakob Jalk.

Hør pausesnakken her:

TV: Vogtede buret for drengene

Annonce:

Frem og tilbage
Hjemmeholdets Sebastian Hunskjær havde anden halvlegs første forsøg, da han ramte overliggeren. Udeholdets Adam Anthony reducerede til 3-2 direkte på frispark. Fra 35 meters afstand sendte han bolden i mål på et flot langskud og skabte på ny spænding. Desværre for udeholdet var Mathias Grønkjær et minut efter igen på færde og øgede til 4-2.

Hjemmeholdets fire garderhøje angribere Mathias Grønkjær, Mikkel Jensen, Morten Sørensen og Sebastian Hunskjær pressede på skift hele tiden udeholdets forsvar og var tæt på, men målmand Magnus Klint klarede godt for sig. En enkelt gang fik han hjælp af Adam, der fik sparket væk på stregen.

Efter et hjørnespark headede Morten Sørensen bolden i mål til 5-2. Udeholdets hurtige angriber Najiib Mohamed sluttede målfesten, da han reducerede til 5-3 inden dommerens sidste fløjt.

TV: Fortjente to vindere

Ingen gav sig
En fornøjelse for de mange tilskuere at se, hvordan samtlige spillere gav sig fuldt og brugte kroppen. Ingen ville give sig, og alle gav alt, hvad de havde i sig - også seværdige mål blev det til for hjemmepublikummet.

Annonce:

Hos udeholdet spillende 15-årige Adam Anthony en rigtig god kamp. Han styrede forsvaret og gik hele tiden forrest. Havde han ikke kæmpet så flot, kunne nederlaget godt være blevet større.

Adam Anthony spillede en flot kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Adam Anthony spillede en flot kamp. Foto: Kurt Nedergaard
 

Efter kampen fangede vi ham og fik følgende kommentar:

- Det var velfortjent, at de vandt. De spillede godt over det hele.

Kommentar fra Grønkjær:

- Nej, jeg er ikke i familie med Jesper Grønkjær, selvom han også kommer fra Thy (Thisted).

Mathias sagde også:

- Det var fortjent, vi vandt. Vi var mere i boldbesiddelse og kommer til gode chancer. Vi spillede godt op af banen.

Hurup bliver et spændende hold at følge videre i turneringen. Ikke mange hold har fire høje angribere der er teknisk gode, hurtige og som ikke skal have meget plads for at afslutte.

Hør fra Matias her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: