TV: Comebacket lykkedes ikke

Kampgejst: Udeholdet forsøgte forgæves at indhente det tabte

Der var kamp om hver en bold. Foto: Ib Alstrup
Der var kamp om hver en bold. Foto: Ib Alstrup

På en af eftersommerens bedre solskinsdage tog pigerne fra Vrå Skole mod pigerne fra Tårs Skole. Den supergode kunststofbane indbød til godt fodboldspil. I forhold til at det var første kamp for begge hold, blev forventningerne egentlig også indfriet.

Se kampfakta her.

Magnus' magiske mål

Korrekt skepsis
Anfører Annika fra udeholdet var dog lidt usikker på sit holds muligheder, for som hun sagde:

- Vi kender ikke hinanden særlig godt fra fodboldbanen, for kun få af os spiller til daglig.

Allerede mindre end fem minutter efter første spark skulle hendes skepsis da også vise sig at være rigtig. Her sendte hjemmeholdets dygtige Camilla nemlig bolden i kassen på et godt frispark. Ganske vist temmelig langt ude fra, men placeret i det ene målhjørne uden chance for Lærke i udeholdets mål.

TV: Helten i målet

Skiftende spil
Herefter skiftedes de to hold til at have et lille overtag. Dog med den forskel, at hjemmeholdet formåede at udnytte deres gode periode til yderligere to scoringer inden pausen. Først var det Stine fra en spids vinkel allerede i det 12. minut. Sent i halvlegen var det Dorina, der opfangede en kontra og sikkert scorede. Ved alle halvlegens tre mål var Lærke i gæsternes mål helt sagesløs.

Lærke kunne ikke gøre noget ved målene. Foto: Ib Alstrup
Lærke kunne ikke gøre noget ved målene. Foto: Ib Alstrup
 

Udeholdet formåede trods sine periodevise overtag ikke at putte kuglen i kassen. Bedste chance var et flot skud tæt på mål, men uheldigvis tryllede hjemmeholdets målmand Mie en super refleksredning ud af ærmet.

I roste udeholdets træner Morten sit hold:

- Rent spillemæssigt går det okay, men I må selvfølgelig prøve at kæmpe jer til nogle flere målchancer. I har ikke tabt endnu, gå nu ud og giv den hele armen.

Hør fra hjemmeholdets træner her:

TV: Sikker sejr

Kæmpede bravt
Det virkede øjensynligt, for allerede efter tre minutter var Annika på pletten. En løs bold endte hos hende, hun scorede let, og så steg optimismen tydeligt. Lidt senere havde samme Annika et rigtig godt skud, der dog gik lige over mål. Udeholdet sled og slæbte i den jævnbyrdige halvleg. De troede på det indtil 10 minutter før tid, men så sendte Stine en flad bold i kassen til hjemmeholdets fjerde og hendes andet mål.

Hos det vindende hold spillede Lærke en fremragende kamp. Hun var krumtappen på holdet som en sikker bageste mand. 

Hos udeholdet var Annika den store spilfordeler på midtbanen ligesom angriberen Caroline Sørensen, der til daglig spiller i Fortuna, viste stor fysisk styrke, men desværre nok blev hæmmet af en lettere skade tidligt i kampen.

En dejlig fair kamp af begge mandskaber. Desværre blev det kun til en enkelt optræden for pigerne fra udeholdet, mens hjemmeholdet kan se frem til at møde Hjallerup Skole.