TV: Den rigtige taktik

Effektivt: Straffede sin modstander

Gæsterne var det skarpeste hold på dagen, og deres taktik virkede. Foto: Leif Mikkelsen
Gæsterne var det skarpeste hold på dagen, og deres taktik virkede. Foto: Leif Mikkelsen

Der var lagt op til en spændende kamp mellem to skoler, der begge tidligere har været i finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Før kampen udtalte Hjørring Private Realskoles anfører:

- Det bliver nok en lige kamp, en svær kamp, vores modstandere har en god fysik, og de har et par hurtige angribere, men jeg håber vi vinder.

Nordstjerneskolens anfører Thawing Ceu sagde hertil:

- Vi har en god chance på grund af fysikken, og vi vil vinde.

Se kampfakta her.

Se også: Fik røvfuld

Gæsterne tog teten
Nordstjerneskolen startede medvinden i ryggen, men der skulle kun gå knapt fire minutter, før farlige Oliver Holmsgaard kunne bringe Hjørring foran i modvinden. Så kom der herefter et stort pres fra hjemmeholdet med flere hjørnespark. På et hjørnespark headede Thawing ved siden af målet, men kort efter gav et hjørnespark et mål til 1-1.

Målet blev scoret af netop Thawing Ceu. I den periode af kampen havde gæsterne fra Hjørring kun spredte opløb, hvorimod hjemmeholdet havde tre skud på træværket i første halvleg. Et frispark ramte trekantsammenføjningen, men ind ville bolden ikke. Derimod lykkedes det for gæsternes Mike Banasik at score til 2-1 på hovedstød på en centring fra højre af Oliver Holmsgaard. Arya Amousi havde et hovedstød på en halvklaring af målmand Oliver Pehrsson men flot redning igen af Oliver.

I pausen lagde Hjørring Private Realskole den taktik, at de skulle gardere sig godt i forsvaret og håbe på kontraangreb. Det betød, at Nordstjerneskolen havde overtag af spillet midt på banen, mens gæsterne havde farlige kontraangreb. Det skulle vise sig at være en god taktik, da Mike Banasik mod slutningen af kampen kunne gøre slutresultatet til 3-1 til Hjørring Private Realskole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Nordstjerneskolen - Hjørring Private Realskole, 1-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Malthe Møller, Nordstjerneskolen
Tobias Høegh, Hjørring Private Realskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Damian Szwiec, Nordstjerneskolen


Se et af Nordstjeneskolens mange hjørnespark i kampen, som udløste en scoring i dette tilfælde: