TV: Double trouble i anden halvleg

Høj kvalitet: Vodskov Skoles drengehold gemte energien til anden halvleg

To dobbelte målscorere fra Vodskov: Lucas Bundgaard (tv.) og Thomas Karlsen. Foto: Ib Alstrup
To dobbelte målscorere fra Vodskov: Lucas Bundgaard (tv.) og Thomas Karlsen. Foto: Ib Alstrup

Det var muligvis det dejlige sensommervejr og de mange tilskuere på sidelinjen, der fik de to mandskaber til at præstere ganske flot i deres første kamp.

Se kampfakta her

God underholdning
Det blev i hvert fald et opgør med høj intensitet og aggressivt spil, da Vester Hassing Skole mødte Vodskov Skole.

Det var to hold uden deciderede svage punkter, og spænding om udfaldet var der til langt hen i kampen. Der stod nemlig 1-0 til hjemmeholdet efter de første 52 minutter. Det var Nicklads Mouridsen, der allerede efter halvandet minut med et fladt skud helt ude ved stolpen fik jublen til at bryde løs hos de mange tilskuere.

TV: Reddet af Moses

Det gav forståeligt nok drengene fra Vester Hassing en masse optimisme, der faktisk holdt hele første halvleg ud. Vodskov-drengene fightede godt, men de kunne bare ikke få hul på bylden. Deres nok bedste forsøg, et langskud midt i halvlegen, blev flot fistet til hjørnespark af Victor i Hassings mål. Det kunne endda have blevet til 2-0 til hjemmeholdet et minut før pausefløjtet, men et yderligt placeret fladt skud blev med en fodparade mesterligt reddet af Niklas Kristoffersen i Vodskovs mål.

Vodskov-trænernes forventninger til anden halvleg:

Se video om Vodskov-trænernes forventninger til 2. halvleg.

Måske hjalp trænernes oplæg i pausen Vodskov-drengene til at gi' den endnu mere gas. Efter kun to minutter var en løs bold efter en klumpspil-situation i Hassings straffesparkfelt lige ved at overliste Victor i målet. Han fik dog reddet, og det gjorde han ligeledes efter gode forsøg fra Vodskovs Lucas Bundgaard og Tobias Pedersen. Man fornemmede en snarlig udligning, og den kom da også efter 37 minutters spil. Thomas Karlsen udplacerede Victor, der var helt sagesløs.

TV: Jonas og Japhet bag sejr

Stadig lige
1-1 holdt til otte minutter før slutfløjtet. Man var så småt begyndt at indstille sig på en straffesparkskonkurrence. Hassing prøvede at holde stand og forsøgte dygtigt anført af anfører Mathias Dyg at spille sig ud af et mere og mere nærgående pres fra de fysisk stærke Vodskov-spillere, men pludselig slog kræfterne ikke mere til, og Vodskov kunne let spille sig igennem til tre yderligere scoringer på bare tre minutter.

Vodskov i angreb:


Trods de tapre drenge fra Hassing gav alt og havde stor ære af kampen, måtte de altså igen i år se sig besjret af Vodskov. Stort til lykke til dem, der nu skal møde Gistrup på deres videre færd.

TV: Nervepirrende nulløsning