TV: En drøm at score

Målfest: Det var en målrig kamp med mange flotte præstationer

Der var pres på udeholdets mål. Foto: Kurt Nedergaard
Der var pres på udeholdets mål. Foto: Kurt Nedergaard

Vores udsendte fangede Hurup Skoles Henriette Søgaard, der er 13 år og går i 7. klasse, inden kampen mellem Hurup Skole og Limfjordsskolen:

- Jeg har ventet i tre år på at spille skolefodbold, så det er fedt at være her og spille foran hele skolen, hvor de fleste elever og lærere kommer og ser kampen. Og så har vi det godt sammen på holdet.

Se kampfakta her.

Se også: Hattrick sikrede sejr

Afgjort inden pausen
Der var straks underholdning for de mange tilskuere, for efter fire minutters spil havde hjemmeholdets Christina Helligsø et forsøg. Vacega Sriranjan i målet reddede den i første forsøg. Men Christina var straks over bolden igen og sendte den i nettet til 1-0.

Det var også Christina Helligsø, der øgede til 2-0.

Værterne havde klar overvægt i spillet, men udeholdet kæmpede bravt. I målet hev Vacega flere gode redninger frem, men hun kunne dog ikke hindrede Sofie Kjær og Emilie Sørensen i at score inden pausen til 4-0. Limfjordsskolen havde én kæmpechance i første halvleg, som blev sendt over mål.

Henriette Søgaard havde set frem til kampen og scorede da også et enkelt mål. Foto: Kurt Nedergaard
Henriette Søgaard havde set frem til kampen og scorede da også et enkelt mål. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: TV: Begrænsede det ventede nederlag

Kunne intet stille op
Limfjordskolens lærer Kim Larsen havde følgende besked i pausen:

- I har kæmpet røven ud af bukserne og haft en hundrede procents chance, det er godt. Vi skal bare score i dag. Det gjorde vi ikke sidste år, hvor vi tabte 4-0 til dem.

Hjemmeholdet forsatte det offensive spil og sad stadig på spillet. Emilie Sørensen scorede på et flot langskud, og senere gjorde Sofie Kjær hende kunststykket efter og scorede til 6-0. Henriette Søgaard ville også lege med og viste de mange tilskuere, at hun også kunne score og øgede til 7-0.

Limfjordsskolens Freja Juel havde hørt efter i pausen. Hun modtog et indkast i højre side og løb fra sin modstander. Hun sendte sikkert bolden i mål til 7-1 og fik pyntet på resultatet. Og fra en tilfreds lærer lød det efter kampen

- Det var fint, at det lykkedes at få scoret i dag.

Freja Juel scorede udeholdets eneste mål og var godt tilfreds efter kampen. Foto: Kurt Nedergaard
Freja Juel scorede udeholdets eneste mål og var godt tilfreds efter kampen. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: Gæster på overarbejde

Flotte præstationer
Værterne spillede en teknisk flot kamp, og pigerne spillede godt sammen. Specielt den hurtige spiller Stine Henriksen i højre side imponerede. Hun spurtede den ene gang efter den anden fra sine modstandere og havde mange flotte afleveringer ind foran mål. Helt fortjent fik hun fidusbamsen for en god indsats.

Også pigerne med målnæse Christina Helligsø, Sofie Kjær, Emilie Sørensen og Henriette Søgaard var en fornøjelse at følge på banen.

Udeholdets spillere fortjener ros for en flot præstation trods nederlaget. I målet stod Vacega godt, selvom hun måtte se sig passeret syv gange.

Fairplay-håndklædet gik til Josefine Skov, og fidusbamsen fik Freja Juel. Hun erobrede flere bolde og kæmpede godt, og så fandt hun vej til kassen til glæde for hele holdet.

Efter kampen talte vores udsendte med Freja Juel, der går i 7. klasse og er 12 år. Hun fortalte, at hun var med første gang sidste år, og at det er sjovt at spille Ekstra Bladet Skolefodbold. Hun havde drømt om at score i denne sæson, da holdet ikke fik bolden i nettet sidste år. hun håber desuden at undgå at skulle møde Hurup næste år. Og hvis det endelig skal være, så må det meget gerne være på hjemmebane, så de kan få opbakning.

Hør Freja Juel efter kampen her: