TV: Fandt den gyldne opskrift

Stærkt sammenspil: Julie Poulsen lagde op til to mål på nøjagtigt samme facon

Julie Poulsen er en snu og lynhurtig dribler. Foto: Henrik Schou
Julie Poulsen er en snu og lynhurtig dribler. Foto: Henrik Schou

Det lykkedes pigerne fra Rosendal at kvalificere sig til forårets slutspil med en 3-0 sejr i forlænget spilletid over gæsterne fra Klokkerholm.

En af de afgørende spillere i opgøret var Julie Poulsen. Hun er en sublim dribler og går kun i syvende klasse. Hun huserer på højre kant, er hurtig og god til at læse spillet.

Vi fangede en storsmilende Julie til en snak om kredsfinalen og holdets præstation.  

- Jeg er superglad over vores sejr. Jeg er også træt, fordi vi spillede kampen i sjette runde mandag. I søndags spillede de fleste af os turneringskamp for vores klub, fortalte den talentfulde kantspiller.

Galleri: Rosendalskolen - Klokkerholm Skole

TV: 'Rosen' matchvinder for anden dag i træk

Var måske lidt heldige
Det var gæsterne fra Klokkerholm, der sad på det meste af spillet og kom til de største chancer i den ordinære tid. Udeholdets Lærke Christiansen havde en kæmpe chance, som hun fik skudt forbi mål. Det så svært ud for hjemmeholdet i flere perioder. 

- Vi vidste, at denne kamp ville blive svær. Vi var nok også lidt heldige med, at den ordinære spilletid endte 0-0, lød den ærlige vurdering.

Det kan Julie bestemt have ret i. Men det ændrede sig i den grad, da de skulle ud i to gange ti minutters forlænget spilletid.

- Der var vi klart bedre. Med to hurtige scoringer mistede vores modstandere også lidt af modet. Alt i alt synes jeg, vi havde fortjent at vinde.

Julie Poulsen var kraftigt medvirkende til sejren i den forlængede spilletid. Foto: Henrik Schou
Julie Poulsen var kraftigt medvirkende til sejren i den forlængede spilletid. Foto: Henrik Schou

TV: Angriber: Vi manglede flow
To ens mål
Julie havde en væsentlig andel i hjemmeholdets sejr. De to første scoringer blev til efter den samme opskrift. Julie driblede frem med bolden i højre side, trak et par forsvarsspillere fra udeholdet ud mod sig og afleverede så ind mod midten. Her havde Maria Bolander god plads og kunne sparke bolden i nettet.

Det var da også i højre side, at pigerne fra Rosendal klart havde deres styrke i kredsfinalen. Med blikket rettet mod kommende kampe og endnu stærkere modstandere ligger der hos træneren en udfordring i også at få venstresiden med.

Julie var meget stolt ovenpå holdets præstation.

- Vi er alle på holdet selvfølgelig så megastolte over, at vi nu har kvalificeret os til kvartfinalen næste år. Vi glæder os allerede. 

TV: Vågnede op efter sidste fløjt

Slår til, når det gælder
Rosendal-pigerne består af meget unge spillere. Holdets træner forventede faktisk først, at holdet ville toppe til næste år. De største profiler går nemlig i syvende og ottende klasse.

- Vores hold er næsten identisk med det, der udgør vores klubhold i IK Rosendal. Med undtagelse af et par spillere kan resten af vores hold også være med til næste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Vi har endda et par spillere med, som går i sjette klasse.

Nu venter en hård modstander i forårets kvartfinale. Men kantspilleren er fortrøstningsfuld.

- Vi ved godt, at modstanderne bliver bedre og bedre. Men vi har vist, at vi kan modstå pres og så slå afgørende igen, når det gælder.

Det er vel egentlig en ganske præcis og rammende etiket at sætte på kredsfinalen på et koldt og snedækket Rosendal Stadion.

Vi må vente til foråret 2017 med at se, hvor langt det rækker for pigerne fra Rosendalskolen.

Hør fra den lykkelige kantspiller her: