TV: For stor en mundfuld

Sad på kampen: Hjemmeholdet havde styr på spillet fra første fløjt

Fuld koncentration. Foto: Ib Alstrup
Fuld koncentration. Foto: Ib Alstrup

Der var med spænding set frem til naboopgøret mellem Karensmindeskolen og Skørping Skole. Alle forudsætninger for et spændende opgør var til stede. God bane, dejligt solskinsvejr, to mandskaber der gik på banen fuld af optimisme og håb om et godt resultat. I begge mandskabers første kamp var det blevet til sikre sejre, og sidste år blev Skørping ganske vist besejret af Karensminde-pigerne, men først i deres fjerde kamp og kun med beskedne 1-0.

Vi fangede de to trænere inden kampen:

Se kampfakta her.

Keeper blev afgørende

TV: Nervepirrende nulløsning

De to hold var klar til kamp. Foto: Ib Alstrup
De to hold var klar til kamp. Foto: Ib Alstrup

Hjemmeholdet trak hurtigt fra
Men man fornemmede tidligt i kampen, at hjemmeholdet i dag nok var en lidt for stor mundfuld for de optimistiske Skørping-piger. De fik nemlig allerede efter kun fire minutter en rigtig dårlig start på kampen.

Skønt hun havde to forsvarere omkring sig, kunne Emma Sindel med en behersket inderside let placere bolden helt uden for Naja Isaksens rækkevidde i Skørping-målet. Det var, som man siger, hjemmeholdet der sad på det hele. Især anfører Louise Dupont var her, der og alle vegne. Hun spiller til daglig på et stærkt U16 Pige Vest i AaB. Men også både Julie Frank og Emma Sindel gav til tider prøver på deres store talent.

I det 20. minut kunne Julie, igen lidt for let, med en inderside gøre det til 2-0.

Se målet til 2-0 her:

Skønt især Laura Mosbæk og Charlotte Laustsen på Skørpings mandskab kæmpede bravt, begge med rigtig god fysik, var det nu for alvor op ad bakke.

God opbakning på sidelinjen. Foto: Ib Alstrup
God opbakning på sidelinjen. Foto: Ib Alstrup

Sikkert videre igen
Fortsatte i samme stil
I pausen var træner Lars Hørsmanns ord til sine Skørping-piger efter 0-2:

- De får altså alt for meget plads. Gå nu ud og kæmp noget mere. Løb noget mere og spil som et hold og ikke som ene enkelte spillere. Så kan I godt komme ind i kampen igen.

Hos hjemmeholdet så Klaus Anker Hansen forståeligt nok ingen grund til at lave en masse om:

- Fortsæt med at spille den rundt, bliv ved med hele tiden at presse dem, så skal vi nok få mange chancer.

Karensmindes anfører udtalte:

Det kom faktisk til at holde stik. Skønt Skørping-pigerne kom til få sporadiske opløb, havde de svært ved at spille sig til egentlige målchancer. Det skal dog siges, at de kæmpede den berømte del ud af bukserne, men det slog bare ikke til i dag. Karensmindeskolens hold er simpelthen uden svage punkter, og så ses det tydeligt, at de kender hinanden rigtig godt.

Julie gjorde det i anden halvlegs femte minut til 3-0, Sofie Quist 10 minutter før tid til 4-0 og endelig driblestærke Emma til slutresultatet 5-0.

Stor ros til Skørpings piger for aldrig at give op. De kan forlade dette års turnering med æren i behold. Karensmindeskolen kan derimod se frem til en på forhånd spændende kamp mod vinderen af den kommende torsdags opgør mellem Vester Hassing Skole og Nibe Skole.

Tre piger fra AaBs U16. Louise fra Karensmindeskolen og Laura og Charlotte fra Skørping Skole. Foto: Ib Alstrup
Tre piger fra AaBs U16. Louise fra Karensmindeskolen og Laura og Charlotte fra Skørping Skole. Foto: Ib Alstrup