TV: Forsvarsprofil startede målfest

Masser af mål: Frejlevs drenge jagter ny succes i årets turnering

De to mindste på Frejlevs vinderhold var blandt banens bedste. Foto: Ib Alstrup
De to mindste på Frejlevs vinderhold var blandt banens bedste. Foto: Ib Alstrup

Frejlev Skoles anden kamp gav en ny sejr - denne gang 5-0 over Sofiendalskolen.

Se kampfakta her

Mod nye sejre
Holdets træner sagde inden opgøret:

- Vi vil jagte en ny succes i dette års turnering. Sidste år vandt vi fire kampe og vandt endda også den femte på grønsværen, men på grund af nogle uheldige omstændigheder blev vi dømt som taber.

- Vi ved dog ikke helt, hvor stærke vi er. Vi har flere spillere med fra syvende klasse. Men vi har et godt angreb og en gennemsolid defensiv med Magnus Myrhøj i spidsen.

TV: Frejlevs fodboldfest

Det skulle dog vise sig straks fra kampens start, at det måske ville blive en rigtig svær opgave at besejre et frisk spillende Sofiendal-hold. Især Frederik Glenn på midtbanen, anfører Muqtaar Abdi Jama og den fysisk stærke Muzzamil Samin voldte Frejlev-drengene besvær. Hjemmeholdet spillede sig igennem til to gode muligheder. Den første havde vi set inde, men en refleks-fodparade fra målmand Mathias Rindel reddede for Frejlev. Der manglede altså lige det allersidste for at få bolden prikket ind.

TV: Mejrup mejede modstanden ned

En meget lige kamp
Kampen bølgede frem og tilbage, indtil første scoring faldt i det 18. minut. Det var Magnus Myrhøj, der var gået med frem. Han erobrede bolden midt på Sofiendals banehalvdel, gled elegant igennem et noget passivt forsvar for derefter at placere bolden udenfor målmand Henrik Mortensens rækkevidde. Flot mål.

Allerede i det 22. minut kunne Mads Olsen, efter lidt klumpspil, med en følt inderside let bringe gæsterne på 2-0. Kort før pausen var det så Kristian Stubberup, der med endnu et fladt skud placerede bolden i nettet til 3-0.

Peptalk i pausen
Det var en lidt ærgerlig trænerduo fra Sofiendalskolen, der måtte konstatere:

- Havde vi bare fået scoret på den ene eller måske endda på begge de fine chancer, vi havde i kampens start, ville meget måske have set anderledes ud. Det gjorde vi ikke. Ærgerligt. Men sådan er fodbold.

Der var anderledes optimisme i Frejlev-lejren:

- Vi har bemærket, at Sofiendals sweeper ligger alene i forsvaret, ret langt tilbage, så vi sætter Kristian Stubberup helt op til ham, så vi får udnyttet Kristians fine speed.

Træner: Håber bare på to kampe

Vi fik også et par ord fra Frejlev-målmand Mathias:

- Vi gør det alle godt. Forsvaret foran mig er solidt, og kanterne udfører et fint arbejde, så jeg er sikker på, at den nok skal holde hjem!

Fik helt ret
Og det gjorde den. Det blev endda til to mål mere. Først Kristian Bundgaard med et flot hovedstød efter en lige så flot aflevering fra højre fløj og derefter Kristian Stubberup let efter en ripost.

Man må sige, at det taktiske oplæg holdt ganske godt, og der opstod flere farlige situationer foran Henrik Mortensen i Sofiendals mål.

Sofiendal-drengene kæmpede flot og var kommet ud til anden halvleg med god energi. De skabte flere pæne muligheder, men en kombination af Frejlevs stærke forsvar og egen manglende træfsikkerhed resulterede i det for dem trælse slutresultat. Men kom igen, Sofiendal. Viljen og engagementet er der, så I kan se lyst på mulighederne i næste års turnering.

Og tillykke til Frejlev, som nu skal møde Tornhøjskolen.

TV: Otte mand bag otte mål