TV: Håbede på en tæt kamp

Selvtilliden i top: Havde en stor tro på at vinde snævert

Trods de ni scoringer havde Lundergårdskolen en del andre skud på mål. Foto: Leif Mikkelsen
Trods de ni scoringer havde Lundergårdskolen en del andre skud på mål. Foto: Leif Mikkelsen

Det blev til en storsejr til drengene fra Hjørring Private Realskole. De skulle møde Lundergårdskolen. Måske var hjemmeholdet allerede en favorit, men en sejr på 9-0 havde spillerne ikke regnet med.

Se kampfakta her.

Hjørring Private Realskoles målmand Peter Galsøe var i sjælden aktion. Foto: Leif Mikkelsen
Hjørring Private Realskoles målmand Peter Galsøe var i sjælden aktion. Foto: Leif Mikkelsen

Angriber: Ingen skam at tabe til et bedre hold

God selvtillid
Inden kampen havde spillerne fra de to skoler en god tro på at spille en kamp, som ville resultere i en snæver sejr til en af skolerne. Målmanden Jounid Durani fra Lundergårdskolen mente at det nok skulle blive en tæt kamp.

- Jeg forventer, at det bliver en tæt kamp mod HPR (red. Hjørring Private Realskole), fordi de er som en slags storebror for os. Vi kommer med stor selvtillid. Vi forventer meget, og håber derfor at vi kan få en sejr, lød det fra Jounid.

Hjemmeholdets angriber Nicklas Schiønning var enig i Jounids forventning om opgøret.

- Jeg forventer en god kamp, hvor vi vinder. Og vi regner med at komme rigtig langt, som vi plejer, lød det fra angriberen.

TV: 4-0 på få minutter

Hurtigt mål
Allerede efter 44 sekunder lå bolden i udeholdets mål, som blev scoret af Nicklas Schiønning. Det blev en travl dag for gæsternes glimrende målmand Jounid. Efter fem minutter måtte gæsternes Lawan Abdulla modtage et gult kort. Det gjorde det ikke nemmere for dem.

Efter ni minutter blev det 2-0 ved Oliver Holmsgaard, og efter 14 minutter var det igen Schiønning, der nettede.

Udeholdets spillere var meget glade for bolden, men de var ikke flinke til at spille sammen. I pausen blev der talt sammen om en forbedring.

TV: Stjerne med i Ekstra Bladet Skolefodbold

Opbakning fra holdleder
Selvom udeholdet ikke så for begejstrede ud i pausen, prøvede holdlederen alligevel af holde gejsten oppe hos spillerne.

- Vi fik en rigtig dårlig start. Men i det sidste kvarter har vi faktisk fået rigtig godt fat i bolden. Vi har haft en enkelt chance med Nikolaj. Det var et godt forsøg, og det skal vi prøve at få noget mere af her i anden halvleg, lød det fra udeholdets holdleder.

- Det bliver nok svært at vinde kampen, men vi skal i hvert fald bare prøve at se om vi ikke kan gå ud og så give den en skalle nu med måske et begrænset nederlag. Vi skal være positive, tilføjede han.

Nikolaj fra Hjørring Private Realskole havde en flot chance på mål. Foto: Leif Mikkelsen
Nikolaj fra Hjørring Private Realskole havde en flot chance på mål. Foto: Leif Mikkelsen

Optimismen hjalp ikke

Kasser på stribe
I anden halvleg gik der fem minutter, før Schiønning igen var på pletten. Herefter var det Andreas Slotved, der øgede til både 5-0 og 6-0.

Efter 50 minutter blev der lavet et ægte selvmål af gæsternes Lawan Abdulla. Fire minutter før tid blev det 8-0 ved Markus Frødkjær. Kampen sluttede med et delvist selvmål til resultatet 9-0.

I de sidste minutter havde gæsterne et spark på overliggeren ved Ozan Alp. Værterne er nu videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se Hjørring Private Realskoles sejrssang her.