TV: Holdets Benjamin steppede op

Tæt dyst: I Viborg blev det en gyser i alle 60 minutter

Benjamin i fuld fart fremad. Foto: Henrik Schou
Benjamin i fuld fart fremad. Foto: Henrik Schou

Søndre Skole styrede første halvleg, da deres drenge mødte Viborg Private Realskole.

Se kampfakta her

Testede lige keeperen
Også selvom de undervejs i halvlegen havde en situation, hvor Scott Christensen testede egen keeper Mads Dybdahl med en lidt hård tilbagelægning. Men Mads reddede med det yderste af støvlen, og bolden gik til hjørne.

Efter den episode trådte Theis Østergaard i karakter og fik stabiliseret sit forsvar, så lignende situationer blev undgået.

Selvom Søndre Skole pressede på, skulle vi helt hen til det 25. minut, før det første mål kom. Oliver Svith fik stukket en bold mellem to af Realskolens forsvarsspillere og fik skudt hårdt på mål, men Marc Nedergaard fik slået bolden skråt ud mod hjørneflaget.

Mååååål. Foto: Henrik Schou
Mååååål. Foto: Henrik Schou

TV: Blev presset i bund

Stærk afslutning
Oliver fulgte imidlertid godt med, og fra en meget spids vinkel fik han bolden puttet i nettet til 1-0.

Tre minutter senere fik Søndre Skole et frispark helt ude ved sidelinjen, og på det efterfølgende indlæg i straffesparkfeltet headede en forsvarsspiller til bolden, men ramte den så uheldigt, at den gik i en høj, blød bue hen over en sagesløs målmand og ind i mål til 2-0.

Efter pausen var det som om, Realskolen var blevet forvandlet. De fik hurtigt tilkæmpet sig herredømmet på midtbanen, samtidig med Mads Dybdahl i målet diskede op med en dobbeltredning efter et hjørnespark.

Galleri: Søndre Skole - Viborg Realskole

TV: Kortvanvid og lækre scoringer

Taktikken skulle lægges
Anfører Kristian Møller fra Viborg Private Realskole konfererede under spillet med sin træner om, hvordan de kunne få mere spil. De kom bedre med og fik reduceret midt i anden halvleg ved Jeppe Nielsen. 2-1, som blev kampens resultat. Dermed er Søndre Skole videre.

En af kampens bedste spillere var Benjamin Rasmussen, som går i syvende klasse. Ham snakkede vi med efter kampen.

- Ved det målet til 2-0 forsøger jeg at hoppe op for at heade til bolden, men jeg bliver holdt nede af ham, der laver selvmålet, startede han.

- Så det var vel retfærdigt nok, sagde han med et smil.

Bolden er i kassen. Foto: Henrik Schou
Bolden er i kassen. Foto: Henrik Schou

TV: Gjorde nederlaget til en fest

Interview med Benjamin: