TV: Ingen slinger i valsen

Bare bedre: De fysisk overlegne værter gik videre som forventet

Hattrick-mageren, Nicoline Kristensen, i fuld fremdrift. Foto: Ib Alstrup
Hattrick-mageren, Nicoline Kristensen, i fuld fremdrift. Foto: Ib Alstrup

I dagens kamp på KFUMs solbeskinnede anlæg mellem hjemmeholdet fra Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen var vi nået til femte runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Ifølge træner Mikkel fra Stolpedalsskolen havde holdet glædet sig enormt til dagens opgave mod Gl. Hasseris Skole. Der var dog også lidt nervøsitet blandt spillerne, fortalte han.

- De er lidt nervøse for kampen, for de går alle i 7. klasse, hvor vi ved, at hjemmeholdet udelukkende består af 9. klasses spillere.

På nær en enkelt undtagelse spiller samtlige af Gl. Hasseris piger på U16-holdet i Aalborg KFUM, mens Stolpedalensskolens piger spiller i Aalborg Freja.

Hør interviewet med Nicoline Kristensen, der fortæller om sine forventninger til kampen:

Ikke ubegrundet
Det skulle hurtigt vise sig, at frygten ikke var helt ubegrundet. Allerede efter to minutter stod det nemlig 1-0 til værterne.

- Der opstod et stort klumpspil foran mit mål. Jeg troede faktisk, at bolden ville gå ud, og så blev jeg lidt nervøs - og pludselig lå bolden altså i nettet. Øv, øv, rigtigt træls, lød det fra gæsternes fremragende keeper, Meera.

Det var hjemmeholdets Julia Buus, der fik den raget ind over stregen.

Klar til dagens opgør mellem Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen. Foto: Ib Alstrup
Klar til dagens opgør mellem Gl. Hasseris Skole og Stolpedalsskolen. Foto: Ib Alstrup

TV: Skarpest fra pletten

Blev endnu værre
Det skulle hurtigt blive endnu værre, for kun tre minutter senere indledte Nicoline Kristensen sit one woman show. I kraft af sin fysik og iøjnefaldende speed sled hun sig fri på venstrekanten og placerede bolden uden for Meeras rækkevidde. Otte minutter senere var Nicoline på pletten igen. Efter endnu et klumpspil kunne hun helt fri trille bolden i mål.

Bagud 3-0, udspillet og stort ingen målchancer. Nu så det sort ud for gæsterne.

- Det her bliver svært at vende. Vi kan ikke matche Gl. Hasseris på fysikken, men bare vent til næste år og næste år igen. Så bliver vi rigtig, rigtig gode, lød det fra gæsternes træner.

Hør pausesnakken fra gæsternes lejr:

TV: Forsvaret i fokus

Fuldendte hattrick
Med fire minutter tilbage af første halvleg kunne Nicoline fuldende sit hattrick efter nøjagtig samme recept som ved hendes 2-0-mål.

En tilfreds Gl. Hasseris-træner ville have endnu flere mål af sine spillere i anden halvleg. 

- Når vi angriber, skal vi altså have mange flere med frem. Der er ingen grund til at holde fire-fem spillere tilbage, understregede han.

Hos Stolpedalsskolen lød opskriften som følgende:

- I skal bare gå ud at gøre det så godt, som I kan. Nyd det og gå til den, selvom de er noget større end jer.

Mødte overmagten

Tog afsked med manér
Bagud 4-0 lignede det nærmest en slags trodsreaktion fra gæsterne. For nu kæmpede de om hver eneste bold. De satte sig mere og mere på kampen og tilkæmpede sig også nogle fine muligheder.

Især Miriam og Ida K. havde tilsyneladende fået fornyede kræfter, og i forsvaret lukkede Vidya kontant ned for de ellers farlige Gl. Hasseris-angribere. 

Og kort før dommerens sidste fløjt fik gæsterne endelig resultat af anstrengelserne. Caroline N. sendte et godt langskud afsted uden chance for Julia, der var skiftet ind i stedet for den skadede keeper, Andrea. Det ændrer dog ikke på, at Gl. Hasseris Skole er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Aktivitet foran Meeras mål. Foto: Ib Alstrup
Aktivitet foran Meeras mål. Foto: Ib Alstrup

KAMPFAKTA:

Resultat:
Gl. Hasseris Skole - Stolpedalsskolen, 4-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Julia Printzlau, Gl. Hasseris Skole
Vidya, Stolpedalsskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ida K., Stolpedalsskolen