TV: Jonas og Japhet bag sejr

Cruisede afsted: Farsø havde godt med fart på i målrigt opgør

Forsøg fra Sortebakken. Foto: Stig Hansen
Forsøg fra Sortebakken. Foto: Stig Hansen

Drengene fra Sortebakkeskolen i Nørager tog imod drengene fra Farsø Skole, og rammerne for at skabe en flot fodboldkamp var bestemt til stede. Pragtfuldt vejr med høj sol og en helt nyslået bane - endda så nyslået, at kampstart måtte skydes nogle minutter, da græsklipperen lige skulle være færdig først.

Se kampfakta

Velspillet kamp
Hertil kom, at der var mange tilskuere fra specielt Sortebakkeskolen. 

Der blev da også tale om en flot og velspillet kamp mellem de to hold med masser af god fight. Kampen igennem var drengene var Farsø Skole lige den tand bedre, der skulle til for sikkert at hive sejren i land. Da slutfløjtet lød, og regnskabet skulle gøres op, lød stillingen 5-2 til Farsø Skole.

TV: Nervepirrende nulløsning

Fra kampens start havde drengene fra Farsø Skole en lille overvægt af spillet, og første tilbud kom efter cirka fem minutter, da holdet fik tilkendt et frispark lidt uden for Sortebakkeskolens straffesparkfelt. Kun en rigtig god redning af målmanden hindrede en meget tidlig scoring til Farsø. I denne tidlige fase af kampen kom der yderligere et par muligheder til drengene fra Farsø, og efter 13 minutter var det helt tæt på, da Jonas Sneftrup løb fra modspillerne, men helt fri med målmanden fik han sparket bolden på den ene stolpe.

Gassen gik af ballonen

Mange forsøg
To minutter senere fik vi så kampens første scoring da Farsøs Japhet Bamba kom helt fri midt for målet, og med et behersket spark kunne han bringe sit hold i spidsen med 1-0.

Efter denne scoring kom drengene fra Sortebakkeskolen mere med i spillet og kom til et par afslutninger, der dog ikke kunne betegnes som større chancer. Bedre gik det i kampens 20. minut, da Sebastian Nielsen løb forbi et par modstandere i venstre side og fortsatte sit løb ind mod målet og med en flot afslutning udlignede til 1-1.

TV: Reddet af Moses

Drengene fra Sortebakkeskolen havde dårligt fået hænderne ned igen, før Farsø fik tilkendt et straffespark, da den lille vævre tekniker, Oliver Asutay, blev stoppet med et benspænd i modstandernes straffesparkfelt. Jonas Sneftrup sparkede det efterfølgende straffespark i mål, men målmanden var meget tæt på at redde.

Se det her:


Med stillingen 2-1 til Farsø kunne de to mandskaber således gå til pause.

Her fik vi en snak med Sortebakkeskolens træner:


Mange nye forsøg
Vi skulle ikke mere end fem minutter ind i anden halvleg, før Jonas Sneftrup scorede på ny i en situation, hvor Sortebakkeskolens målmand var lidt uheldig med et indgreb. Knap var bolden givet op igen før den endnu en gang lå i Sortebakkeskolen mål, og endnu en gang var det Jonas Sneftrup, der lynede. 4-1 til Farsø.

Vandt håneretten over tvilling

Efter denne scoring fik Sortebakkeskolen mere spil. Måske drengene fra Farsø slappede lidt af. Og i det 42. minut scorede Nicklas Svane for Sortebakkeskolen til 4-2. Det næste stykke tid bølgede spillet frem og tilbage, og blandt andre Janus Knudsen fra Sortebakkeskolen havde en god mulighed.

Lidt senere var det kun en god redning af Farsø-målmanden, der hindrede, at Sebastian Nielsen kunne score.

Sidste mål
I kampens sidste minutter scorede Japhet Bamba for Farsø til 5-2 - kampens resultat. En flot og velspillet kamp mellem de to hold var det helt bestemt, og også ganske fortjent, at det blev gæsterne fra Farsø, der kunne trække det længste strå. 

Stolpe ud for Stolpedal