TV: Kampen om midten

Tæt dyst: Ingen af holdene ville give sig, så der blev kæmpet om hver en bold

Der blev kæmpet igennem for at vinde kampen om midtbanen. (Foto: Kurt Nedergaard)
Der blev kæmpet igennem for at vinde kampen om midtbanen. (Foto: Kurt Nedergaard)

Drengene fra Mejrup Skole tog imod Viborg Private Realskoles drenge.

Det meste af spillet foregik på midtbanen. Her blev der kæmpet om hver en bold, og ingen af holdene ville give sig. Begge hold stod godt i defensiven og markerede deres modstandere meget tæt.

Mejrups Mikkel Toustrup havde en af de meget få målchancer i første halvleg, men han måtte se sit forsøg blive reddet til hjørne af Viborg Private Realskoles stærke målmand Mads Aarup. I halvlegens sidste minut klarede Mads Aarup med en fod parade et forsøg fra Mejrups Tor Langberg.

Se kampfakta her.

Se også: TV:Den onde ånd

Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Kurt Nedergaard)
Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

Så kom der mål
Kort ind i anden halvleg slap Mikkel Toustrup fri i venstre side, og han loppede bolden over Viborgs fremstormende målmand Mads Aarup. Magnus Kirkeby prikkede bolden ind over stregen til 1-0. Mejrups Jens Ebbensgaard havde senere et forsøg, som målmand Mads Aarup glimrende fik afværget.

Se også: Der skulle straffe til

Viborgs Frederik Thorsen var tæt på at udligne, men Mejrups målmand reddede det flotte skud, der sad helt nede ved jorden. Spillet forgik stadig mest omkring midten, hvor der stadig blev kæmpet for overtaget.

Efter 20 minutters spil fik Mejrup tilkæmpet sig et hjørnespark. Mejrup Jakob Toustrup sendte fra venstre bolden ind imod forreste stolpe. Her dukkede Mikkel Toustrup Jørgensen op med hovedet og sendte bolden i nettet til 2-0.

Viborg Private Realskole gav ikke op, de blev ved at kæmpe, men stadig uden det blev til de helt store målchancer og de måtte forlade bane med et nederlag 2-0 til Mejrup.

Pigerne støttede op om drengene. (Foto: Kurt Nedergaard)
Pigerne støttede op om drengene. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

En glad målscorer
Viborg Private Realskole spillede dog en god kamp med masser af fight.

Det var Hasan Radif, Lukas Palmann og Nicolai Stenskrog, som var de mest iøjenfaldende, og i målet stod Mads Aarup stærk som en sidste skanse.

Hos Mejrup var det Jens Ebbensgaard, Jakob Toustrup og Mikkel Toustrup, der var de mest fremtrædende og skabte de få målchancer på kontra fremstød. Med den holdmoral drengene viste, har de stadig mulighed for flere kampe i turneringen.

Efter kampen fangede vi Mejrups Mikkel Toustrup.

Mikkel Toustrup spillede en flot kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)
Mikkel Toustrup spillede en flot kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

— Det var en meget lige kamp, vi var mere effektive foran mål, når vi kom frem til de få chancer. Vi spillede bolden godt rundt, og det skabte de få chancer.

Vi spurgte ham om målet til 2-0.

— Jakob prøver at ramme ved forreste stolpe, her dukker jeg op og header bolden over i modsatte hjørne. Det var en god holdindsats, og vi fik vist i dag, at vi er et godt kontrahold. Er vi heldige med lodtrækningen, kan det godt blive til flere kampe, lød det fra glade Mikkel til Ekstra Bladet Skolefodbold efter kampen.