TV: Keeperen udlignede og sikrede sejren

Sikke en præstation: August løb med op på hjørne og scorede og i den efterfølgende straffepsarkskonkurrence blev han afgørende

Nordstjerneskolen fra Frederikshavn og Hjørring Private Realskole spillede et brag af en skolefodboldkamp. Nordstjerneskolen førte til 1½ minut før tid, men her udlignede Hjørring drengene og vandt så straffesparkskonkurrencen.

Det endelige resultat blev 6-4 til Hjørring Private Realskole.


Se kampfakta her
Der var fine forhold på Frederikshavns Stadion og masser af tilskuere til en kamp, der var ventet med spænding.

Jævnbyrdig affære
Første halvleg var jævnbyrdig og spillet vekslede frem og tilbage. Store chancer til begge hold. Efter 21 minutter lykkedes det for Nordstjerneskolen at komme foran ved Jonas Markfoged. Senere havde Mikkel Laulund en stor chance for at øge føringen, men det lykkedes ikke.

I kampen var der store præstationer af Nordstjernes Sebastian Yder, Anders Ehlers, Jonas Markfoged og målmanden Oliver Larsen.

På Hjørring-holdet var de mest iøjnefaldende Nicolai Brix, Thomas Kristiansen, Jacob Friis og Joakim Torp. Senere viste det sig, at Hjørring-målmanden August Baggesen fik stor indflydelse på kampens resultat.

Trængsel i feltet. (Foto: Leif Mikkelsen)
Trængsel i feltet. (Foto: Leif Mikkelsen)

Se også: TV: Massiv support gav pote
Se også: TV: 'Nordstjernerne' glimtede

Ren Mogens Krogh
Efter pausen var der igen stor jævnbyrdighed i starten og chancer i begge ender. Men som halvlegen skred frem overtog Hjørring mere og mere af spillet.

De sidste 10 minutter var ét stort pres mod Nordstjernens mål. Ved et hjørnespark 1½ minut før slutfløjtet, løb Hjørring Private Realskoles målmand August Baggesen med frem, han kastede sig frem mod bolden og headede bolden i mål til 1-1. Ren Mogens Krogh.

Ikke nok med det for August Baggesen. Med en fantasiredning klarede han straffesparket, som blev afgørende for kampens resultat, som samlet blev på 6-4 til Hjørring.


Alt i alt efter Hjørring Private Realskoles  store pres mod kampens slutning, var resultatet fortjent. I næste runde skal de møde Sæbygårdskolen.