TV: Klarede halvdelen af målsætningen

Overmagten: Svenstrup kom på svær opgave hjemme mod Fjerritslev

Svenstrup får afværget. Foto: Stig Hansen
Svenstrup får afværget. Foto: Stig Hansen

Pigerne fra Svenstrup Skole tog imod pigerne fra Fjerritslev Skole i en kamp, som for begge holds vedkommende var den anden i turneringen.

Sejre i rygsækken
Svenstrup Skole havde i første kamp vundet over Højvangsskolen - også fra Svenstrup - mens pigerne fra Fjerritslev mødte frem med en skræmmende 19-0-sejr over Tranum Skole i den første kamp.

Se kampfakta her

Pigerne fra Svenstrup var da også bevidste om modstandernes styrke, og på spørgsmålet om, hvordan de så modstanderne, lød svaret:

- Vi ved, de er gode. Rigtig gode endda. Og kun fem af spillerne på vores hold spiller fodbold til daglig. Derfor er vores succeskriterie at tabe med mindre end 10 mål.

- Og kan vi holde den målsætning, er vi tilfredse. Og så vil det være fedt, hvis vi selv kan have held til at score en enkelt gang eller to, forklarede de.

TV: Flot comeback efter 30 år

Den ene målsætning gik
Det blev da også stort set spil til ét mål fra start til slut. Fjerritslev Skoles målmand Josefine Birgit Andersen rørte i første halvleg kun bolden to gange, og i anden halvleg slet ikke. På den anden side lykkedes det alligevel pigerne fra Svenstrup Skole at opfylde målsætningen, da nederlaget blev begrænset til 7-0.

Det kunne tilskrives en heroisk kamp i forsvaret og også en rigtig god indsats af målmand Cecilie Holst.

Cecilie med sikker aktion i målet:


Theas triumf foran mål

Regnvejret kom
Første halvleg startede i silende regnvejr og var under et minut gammel, da bolden blev spillet frem i venstre side til en helt fri Helga Maria Sloth fra Fjerritslev Skole, men hun løb lidt for tidligt frem og kom herved i en offside position.

Bolden fik fart på i regnen:


Et par minutter senere var det Tabita Nielsen, der forsøgte sig mod Svenstrup-målet. Lidt uden for straffesparkfeltet, og midt for målet modtog hun bolden, som resolut blev kanoneret af sted, men Cecilie Holst i Svenstrups mål klarede skuddet.

Fjerritslev Skole var fra kampens start toneangivende og kom yderligere til et par afslutninger i de næste minutter, og med godt seks minutter spillet fik pigerne Fjerritslev resultat af anstrengelserne. Tabita Nielsen løb igennem på midten af banen, og omkring kanten af straffesparkfeltet afsluttede hun så med et hårdt fladt skud, at selvom Cecilie Holst i Svenstrup-målet havde foden på bolden, kunne hun ikke hindre, at bolden fortsatte ind i målet. 

Fjerritslev med chance:


Målfest på syv minutter

Fjerritslev med styr på kampen
Det fortsatte med Fjerritslev Skole som mest boldbesiddende, og de gange, hvor pigerne fra Svenstrup fik etableret opspil og kom frem over midten, mødte de den stærke forsvarskæde hos modstanderne - og her løb det så som oftest ud i sandet. Kampens anden scoring kom efter 15 minutter, hvor bolden blev spillet på tværs til Fjerritslevs Helga Maria Sloth, som tog et par træk med bolden og sendte den i mål. Målmand Cecilie Holst havde hænderne på bolden men kunne ikke hindre scoringen:


Få minutter senere var det endnu engang Tabita Nielsen, der bragte sig i målscorerens rolle, da hun tæt inde under mål satte bolden i mål til stillingen 3-0. Omkring fem minutter før pausen blev det 4-0, inden Olga Nsimire kunne lukke de første 30 minutter med en scoring til 5.-0.  

TV: Starten på begge halvlege blev afgørende

Ikke mere regn
Regnen var holdt op, som anden halvleg skulle i gang. En halvleg, der startede med gæsterne fra Fjerritslev som de stadig dominerende, og selvom Svenstrup pigerne havde fået stabiliseret forsvaret, kom modstanderne stadig til mange afslutninger. Som en af Svenstrup-pigerne udtalte efter kampen:

- Det er som at spille i super hård modvind - når vi sparker bolden frem, får vi den lige i hovedet igen med det samme.

TV: Casper i målhumør

På trods af denne kendsgerning holdt pigerne fra Svenstrup dog stand i lang tid. Vi skulle helt frem til efter midten af halvlegen, før næste scoring kom. Det var Julie Jensen, som kunne score til 6-0 - og samme Julie var klar med kampens sidste scoring til det endelige resultat 7-0 lidt efter.

De stærkt spillende piger fra Fjerritslev Skole kunne således trække sig tilbage med en fortjent og komfortabel sejr, men der skal lyde megen ros til pigerne fra Svenstrup Skole. De opgav aldrig, men kæmpede ufortrødent og tog nederlaget med flot humør.

Hør interview med de to anførere:


Simon matchvinder i muskelkamp