TV: Kom langt med fight

Stærk: Forhåndsfavoritterne skulle virkelig kæmpe for sejren imod solidt mandskab

Hjemmeholdet var presset i bund i det meste af kampen. Foto: Kurt Nedergaard
Hjemmeholdet var presset i bund i det meste af kampen. Foto: Kurt Nedergaard

Vestervang Skoles målmand Jonas Marston havde efter sidste kamp mod Rødkærsbro et ønske om et rigtigt lokalopgør mod Nordre Skole, hvor han kender de fleste af drengene.

Det ønske fik han opfyldt. Vi fangede ham inden kampen, hvor han sagde:

- Nordre er ønskemodstander, fordi vi er fra samme by. Kampen ender uafgjort, og så tager vi dem på straffe.

Hos de fleste andre vi talte med inden kampen, var man enige om, at udeholdet var storfavoritter til at vinde lokalderbyet på VFFs trænings anlæg.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Abdul satte fire kasser ind

Stærk kvindelig dommer
I udeholdets lejr talte man, om at man ikke måtte undervurdere modstanderne, og så lød det fra træner Kevin:

- Jeg vil ikke høre et ord om, at det er en kvindelig dommer, vi skal have.

Ros til begge holds drenge, der accepterede Anna Svendsens kendelser og ikke brugte tid på at brokke sig.

Udeholdet kom også godt fra start anført af Oliver Henriksen, der styrede midtbanen. Han var god til at fordele bolden til sine medspillere. Det resulterede også i en masse chancer, men de kunne ikke få bolden forbi fantommålmand Jonas Marston.

Indenfor de første 15 minutter havde han hevet fem klasseredninger ud af ærmerne. Jonas fik også fin hjælp af midterforsvarene Alexander Visholm og Lasse Simonsen, der gik forrest og hele tiden kom i vejen for udeholdets angribere.

Anna Svendsen dømte en fin kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Anna Svendsen dømte en fin kamp. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: Keeper: Krydser fingre for lokalderby

Så kom målene
Efter 19 minutters spil fik hjemmeholdet deres første chance. Udenfor straffesparksfeltet modtog Alexander Visholm bolden, og med et drømmehug sparkede han bolden ind i hjørnet uden chance for Christian Hauge i udeholdets mål til 1-0.

Hør Alexander fortælle om målet:

Minuttet efter havde udeholdets Kåre Knudsen en stor chance, som var ved at gøre det helt onde ved gæsterne, men de slap med skrækken. Udeholdet Sofus Brix bragte balance i regnskabet, da han endelig fik bolden forbi 'muren' Jonas i målet.

Sidst i halvlegen lavede Oliver Henriksen kampens detalje. Oliver snurrede rundt om sig selv og sparkede med venstrebenet bolden tæt forbi den ene stolpe. Inden pausen gav han endnu en prøve på sin flotte teknik. Med et følt spark løftede han bolden ind over Jonas i målet, så udeholdet kunne gå til pausen med en 2-1 føring.

Hvem kommer op til bolden? Foto: Kurt Nedergaard
Hvem kommer op til bolden? Foto: Kurt Nedergaard

Se også: TV: Lukkede giftige angribere ned

Skulle fortsætte
I pausen lød det til hjemmeholdet:

- De fik et chok, da vi kom foran. Vi er kun bagud 2-1, og det var der ingen, der regnede med, vi skal bare blive ved.

Udeholdet fik at vide:

- I har kun jer selv at takke for, hvis vi taber. Vi fører kun 2-1.

Udeholdet fortsatte med at have det meste af spillet, og holdet spillede sig til et hav af chancer. Men stadig kom hjemmeholdets fantommålmand Jonas i vejen for en masse. Han blev ved med at hive den ene efter den anden store redning frem.

Han var også meget effektiv i luftrummet. Han kom hele tiden først på bolden og sikrede sig bolden for næsen af udeholdets angribere. Først i det sidste minut lykkedes det udeholdet at få bolden forbi 'muren' Jonas. Med et flot spark sørgede Søren Pedersen for, at udeholdet vandt 3-1.

Jonas Marston stod en fantastisk kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Jonas Marston stod en fantastisk kamp. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: TV: Glemte at snøre sækken

Kæmpede bravt
Kampens store oplevelse var uden tvivl hjemmeholdets målmand Jonas Marston. Han stod en fantomkamp med 20 store redninger, heraf var de 10 klasseredninger.

Hans spådom inden kampen om uafgjort holdt ikke, men han var med til, at det blev et seværdigt lokalderby, som gav tilskuerne god underholdning. God kamp af hjemmeholdet, der viste, at man kan nå langt med fight mod en bedre modstander. Stor ros til Alexander Visholm, Lasse Simonsen og Marcus Enevoldsen, der var mest fremtrædende i fighten.

Der var ingen tvivl, om at gæsterne var det bedste hold. De spillede godt sammen og fik spillet bolden godt ud på kanterne.

De var gode til at spille ind i feltet, men flere af afleveringerne var for tætte på mål. Med de mange kæmpechancer skal der altså flere bolde i kassen. 

Fint spil af midtbanespiller Oliver Henriksen, der løb og løb. Han var hele tiden spilbar og god til at finde sine medspillere.

I forsvaret spillede Gustav Kankelborg og Ebbe Kallesen solidt.

Vi fangede Gustav Kankelborg efter kampen:

Nordre Skole kan helt sikkert nå langt, men det kræver, at de alle er 100 procent klar fra start og angriberne mere effektive foran mål. I næste runde skal de møde vinderen af kampen imellem Løgstrup Skole og Hurup Skole.

1 af 2 Alexander Visholm viste stor gestus til sin lærer Jakob, der havde sagt op på skolen, ved at hive trøjen op foran læreren, da han havde scoret. Foto: Kurt Nedergaard
2 af 2 Hjemmeholdet var presset i bund i det meste af kampen. Foto: Kurt Nedergaard
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen