TV: Kortvanvid og lækre scoringer

Frem og tilbage: Der var massevis af chancer i opgøret

Der blev gået til den i opgøret. Foto: Kurt Nedergaard
Der blev gået til den i opgøret. Foto: Kurt Nedergaard

Houlkærskolens drenge tog imod Vestre Skole.

Se kampfakta her.

Der var god opbakning på sidelinjen. Foto: Kurt Nedergaard
Der var god opbakning på sidelinjen. Foto: Kurt Nedergaard

Kortvanvid
Et indirekte frispark udløste tre gule kort. Efter 22 minutters spil samlede Vestres målmand Arkadiusz Poblocki en tilbagelægning op i straffesparksfeltet. Det bevirkede, at der var indirekte frispark til Houlkær.

Først bevægede en spiller sig for tidligt og fik det gule kort af dommer Ole Tang. Dommeren bad derefter de øvrige forsvarsspillere om at komme ind på målstregen eller 9,15 meter væk fra bolden. Der var et par spillere mere, der ikke var langt nok væk fra bolden, så de måtte også uden for banen i 10 minutter. Det lykkedes dog ikke Houlkær at få udnyttet den store chance, selvom det var tæt på.

Se chancen her:

TV: Gjorde nederlaget til en fest

God start af begge hold
Efter to minutters spil havde Houlkær en stor chance og et halv minut senere, var det Vestre, der var meget tæt på at score. Houlkær fik tilkæmpet sig overtaget på midtbanen, men alligevel var Vestres Laurits Høgh, der åbnede målscoringen. Han modtog bolden 10 meter uden for Houlkærs straffesparksfelt og sparkede på mål og snittede en modspiller, inden bolden røg ind under overliggeren og strøg i mål.

Der gik dog kun et par minutter, inden Mads Johansen fra Houlkær fik bragt balance og reducerede til 1-1. Kort efter øgede Mathias Vammen til 2-1. Lidt senere var Mads Johansen på pletten, da han opfangede en ripost, som han sendte i nettet på langskud.

Herefter var det, at Vestre blev ramt af de tre gule kort, men de otte resterende spillere fra Vestre kæmpede ufortrøden videre, men de kunne dog ikke hindre Mathias Vammen i at score til 4-1 inden pausen.

I pausen bad Vestres lærer Lars holdet om at blive ved med at kæmpe og sagde:

- Når vi bliver fuldtallige om tre minutter, skal vi bare have scoret tre mål.

TV: Kun mål tæller

Lukkede og slukkede
Det lykkedes også Vestre at få reduceret til 4-2, da Wilson prikkede bolden i mål efter et hjørnespark.

Mathias Vammen fik en pause. Foto: Kurt Nedergaard
Mathias Vammen fik en pause. Foto: Kurt Nedergaard

Houlkærs fysisk stærke angribere Mathias Vammen fik en pause i starten af anden halvleg, men kom på banen igen efter 10 minutter spil. Han kom dog ikke mere på måltavlen. Det gjorde derimod Frederik Kibsgaard, der sendte bolden i mål på langskud til 5-2. Hamed Haidar spillede 1-2 med Tobias Veng og sluttede af med at sende bolden i mål til slutresultatet 6-2.

Hos Vestre gik fidusbamsen til Anders Henriksen for en solid indsats i forsvaret. Han mente, at de tre gule kort var hårdt dømt, og sejren var lige rigelig stor.

Hør fra Anders her:

Også Laurids Høgh og Kasper Pedersen kæmpede bravt sammen med Jens Knudsen.

Houlkærskolen spillede en god kamp. I angrebet var Mads Johansen og Mathias Vammen fremtrædende, på midtbanen var Frederik Kibsgaard og Philip Jensen dominerende, og i forsvaret var Mads Frederiksen og Søren Lorenzen solidt spillende med stort overblik. Spændende bliver det at følge det homogene hold fra Houlkær videre i turneringen.

Hør fra William efter kampen her: