TV: Kreatøren tryllede igen

Lille og snedig: Nicklas Bucio huserede igen på den offensive midtbane i semifinalen

Nicklas Bucio viste igen fine takter på midtbanen for Karensminde. (Foto: Henrik Schou)
Nicklas Bucio viste igen fine takter på midtbanen for Karensminde. (Foto: Henrik Schou)

I kvartfinalen scorede Nicklas Bucio Karensmindes første mål. I semifinalen viste den offensive kreatør igen fint spil.

Med et skønt glimt i øjet gav Nicklas sit syn på semifinalen. Han følte, at Karensmindeskolen lykkedes godt med deres taktik på dagen.

- Vi lægger et godt pres, men de er fysiske. Vi kommer ikke helt så godt ind i kampen, som vi gerne ville. De vinder mange dueller inde i midten gennem hele kampen. Det gør det noget svært for os og mig især, da jeg jo ikke er banens største spiller, grinte Bucio efter kampen.

Nyheder Galleri: Kolding Realskole - Karensmindeskolen

Nicklas Bucio (nummer to fra venstre) kunne fejre sit mål til 1-0 i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Nyheder TV: Adrenalinen hamrede gennem kroppen

Spiller normalt helt på toppen
Nicklas Bucio har spillet en flot turnering for Karensminde. Til daglig spiller han angriber, men han er helt med på sin rolle for Karensminde-holdet.

- Min rolle på holdet er at ligge og samle affaldet op fra Gustav (Midtgaard red.). Han trækker to-tre mand med sig, og så kommer jeg og enten assisterer til mål eller selv sparker dem ind, ligesom i kvartfinalen mod Kragelundskolen.

- Normalt spiller jeg angriber hjemme i klubben, så jeg føler mig rigtig godt tilpas og i god form. Jeg føler mig faktisk bedst tilpas som offensiv midtbane. Jeg er enormt glad for Gustavs løbearbejde, for så kommer der mere plads til mig.

Nicklas ydede en stor indsats på midtbanen. (Foto: Henrik Schou)
Nicklas ydede en stor indsats på midtbanen. (Foto: Henrik Schou)

Stærkt samarbejde
Den uselviske og afbalancerede Bucio er overordentligt glad for sit makkerskab med Casper Henriksen på den defensive centrale midt. Begge spillere har daglig gang i Støvring IF, så de kender hinanden godt. 

- Når vi spiller hjemme i klubben, bytter vi nogle gange plads, så jeg kommer til at ligge på den defensive midt.

- Vi har et rigtig godt samspil og godt blik samt forståelse for hinanden.

Havde forberedt sig til fingerspidserne
Forberedelserne betyder enormt meget for drengene fra Karensmindeskolen. Møder om taktik og indbyrdes aftaler samt ekstra træningspas er bare noget af det, som de har haft på dagsordenen op til denne semifinale.

- Vi har fået styr på de sidste ting. Alle aftaler er på plads. Men det vigtigste er, at vi er der på 100-110 procent fra start.

- Vi får snakket tingene igennem. Når folk ved, hvad der skal til, så er alle klar over, hvad der skal ske og hvad der skal til for at præstere. Fra nu af og indtil finalen kommer vi til at gå rundt og tænke på kampen på næste torsdag.

Nu har Karensminde-drengene fået spillet på udebane og er rimelig komfortable omkring dette. Nu er de klar til det største brag nogensinde i deres relativt unge liv nemlig finalen i verdens største skolefodbold-turnering.

- Det bliver amazing, afsluttede Nicklas med glædestårer i øjenkrogen.

Der bliver fest i Støvring denne mandag, når heltene er kommet hjem i bussen.

Hør Nicklas' fortælle om kampen og om fest i Støvring: