TV: Lærke lynede med hattrick

Velspillet kamp: Klokkerholms profil spillede, så fuglene sang, i flot sejr

Den tredobbelte målscorer Lærke Christiansen efter kampen. Foto: Preben Krøldrup
Den tredobbelte målscorer Lærke Christiansen efter kampen. Foto: Preben Krøldrup

Både pigerne fra Gug Skole og fra Klokkerholm Skole var sejrssikre før kampstart.

Se kampfakta her

Interview med Jasmin og Emma fra Gug Skole:


Gode kampe i rygsækken
Gug havde nemlig scoret otte mål i deres to første kampe, mens Klokkerholm havde nettet seks gange.

Målmand Emma Christensen fra Klokkerholm Skole kunne yderligere oplyse, at hun holdt buret rent i holdets sidste kamp, hvilket hun også havde tænkt sig at gøre i dag.

Søstrene Eskerod med dobbelt hattrick

Glemte målmandshandsker
Dog havde Emma en stor udfordring:

- Jeg har desværre glemt mine målmandshandsker, så jeg har lånt et par af modstanderholdet, der er alt for store. De ligner nærmest boksehandsker. Det hjælper nok til, at jeg napper alle indlæggene, sagde Emma med et smil.

Jasmin og Frida fra Gug Skole var også sikre på, at de ville vinde.

- Vores hold er nemlig mere homogent end sidste år, udtalte de to piger.

- Og så har vi på alle positioner spillere med i år, som er vant til at spille sammen på klubholdet i Gug.

Maries hattrick i målshow

Klar på sidelinjen
TV-Ungdom fra Brønderslev Kommune var også til stede for at filme opgøret.

Målkamera gøres klar til kampen. Foto: Preben Krøldrup
Målkamera gøres klar til kampen. Foto: Preben Krøldrup

Medarbejderen herfra (Regnar) oplyste, at de laver programmer for, af og om unge mennesker i kommunen. I den anledning var de mødt med to kamerahold og opsat målkamera. Efterfølgende blev alt så klippet sammen af elever, der via Ungdomsskolen har valgt faget medie.

God start
I kampen kom Gug-pigerne bedst fra start, hvilket resulterede i, at holdet fik et hjørnespark, som med lidt held kunne have resulteret i en scoring. Umiddelbart herefter fik  Laura Jensen fra Klokkerholm sat en tackling ind i sidste øjeblik, hvilket fik pigerne fra Klokkerholm til at kæmpe sig ind i kampen.

Efter sejr: Vi glæder os til Farsø

Det gav det ønskede resultat. Klokkerholm pressede på for at få overtaget på midtbananen, hvorfor de blev påtrængende i Gug-forsvaret. Især var det holdets topscorer Lærke Christiansen, der voldte Gug-pigerne problemer. I kampens 11. minut blev Lærke sendt af sted med en glimrende aflevering i dybden, hvor hun stille og rolig lagde bolden ind i det lange hjørne helt uden chancer for Gug-keeperen Mathilde Badsberg. Hermed var stillingen 1-0 til Klokkerholm.

Lærke Christiansen åbner scoringen med sit første mål. Foto: Preben Krøldrup
Lærke Christiansen åbner scoringen med sit første mål. Foto: Preben Krøldrup

Dobbelt op på mål
Denne stilling holdt sig til det 18. minut, hvor Lærke Christiansen fra Klokkerholm gentog kunststykket fra tidligere i kampen og scorede sit andet mål i kampen.

TV: Vandt sølv i Farum - nu på vej mod Odense

Gug-pigerne forsøgte at presse holdet længere fremme på banen i bestræbelserne på at få mindre plads til netop Lærke Christiansen, der via sin gode teknik og enorme løbekraft var en stor udfordring for dem. Gug-pigerne kom dog ikke yderligere bagud i første halvleg.

Holdet havde endda et godt langskudsforsøg cirka fem minutter før pausen, som sneg sig lige forbi stolpen. Gug-træneren (Jacob) måtte tage keglerne i brug i pausen som hjælpemiddel i sit taktiske oplæg til sit hold.

- Kæmp nu videre! I har gjort det rigtig godt, var trænerens sidste ord, inden anden halvleg blev fløjtet i gang.

TV: Maria viste vejen

Ville lukke kampen
Klokkerholm-pigerne ville gerne have lukket kampen med yderligere en scoring, hvorfor de fortsatte de gode takter fra første halvleg med at spille bolden hurtigt rundt mellem sig. Gug-pigerne løb mange forgæves skridt i bestræbelserne på at erobre bolden fra modstanderne. Som halvlegen skred frem, stod det mere og mere klart, at Klokkerholm-pigerne var nærmere en scoring end Gug-pigerne.

Jacob, træneren fra Gug Skole, ændrede derfor igen taktik efter et kvarter, hvor han indskiftede tre spillere på én gang og spillede kun med tre forsvarsspillere i håb om at kunne afgøre kampen til egen fordel.

Ungdomsskolen filmer kampen til videre bearbejdning for valghold. Foto: Preben Krøldrup
Ungdomsskolen filmer kampen til videre bearbejdning for valghold. Foto: Preben Krøldrup

Klokkerholm-pigerne var derimod giftede på kontra, hvilket midtbanespilleren Lærke Pedersen viste på bedste vis, da et langskud strøg lige forbi den ene opstander. Efterfølgende havde såvel Fie Møller og Asta Kunnerup fra Klokkerholm Skole gode forsøg.

TV: Flot comeback efter 30 år

Man ventede på, hvornår holdet ville sætte den ekstra trumf på, der kunne afgøre kampen.

Et hattrick
Det skete så i det 22. minut, hvor Lærke Christiansen atter viste sin målfarlighed, da hun på fornem vis lukkede kampen med sin tredje scoring.

Gug-pigerne måtte efterfølgende erkende, at de havde tabt til et bedre hold, og ønskede Klokkerholm Skole held og lykke med de kommende kampe.

- For de får helt sikkert flere, var de afsluttende bemærkninger.

Målfest på syv minutter