Annonce:
Annonce:

TV: Lyset fra 'Nordstjernen' pustet ud

I regn og blæst: Det lykkedes for Karensmindeskolen at hive en smal sejr i land

Pigerne fra Vester Hassing forsøgte at komme tilbage i kampen efter pausen. Foto: Stig Hansen
Pigerne fra Vester Hassing forsøgte at komme tilbage i kampen efter pausen. Foto: Stig Hansen
Annonce:

Vejrguderne var bestemt ikke i det venlige hjørne, da pigerne fra Karensmindeskolen i Støvring tog imod gæsterne fra Vester Hassing Skole. En meget kraftig blæst på langs ad banen satte sit præg på kampen, og heftige regnbyger i specielt første halvleg gjorde det svært for pigerne.

Begge skoler kom med to sejre hidtil i turneringen. Pigerne fra Vester Hassing havde vundet over Vodskov Skole og Nibe Skole, mens pigerne fra Karensmindeskolen i første kamp havde vundet over bysbørnene fra Bavnebakkeskolen. I den sidste kamp havde de sendt Skørping Skole ud af turneringen.

Se kampfakta her.

TV: Maria viste vejen

Vinden til hjælp
Karensmindeskolen havde i første halvleg den kraftige vind i ryggen, og vi skulle ikke længere frem end ca. fem minutter, før de fik den første gode mulighed.

Annonce:

En lang bold blev spillet frem på midten, hvor Sofie Quist ihærdigt forfulgte den, men målmand Marie Louise Jensen fra Vester Hassing var forudseende og løb frem og fik fat i bolden, lige som Sofie skulle til at sætte sidste fod på den. I minutterne herefter kom pigerne fra Karensmindeskolen til flere afslutninger, uden der dog var tale om større chancer.

Første scoring, der skulle vise sig at blive kampens eneste, kom efter 17 minutter. Louise Dupont fra Karensmindeskolen modtog bolden lidt ude i venstre siden af banen, tog et par træk ind mod midten med den og afsluttede seks-otte meter uden for straffesparkfeltet med et dybt spark i bolden. Godt hjulpet af vinden sejlede bolden hen over en fremstormende Vester Hassing målmand og ind i målet til føring på 1-0.

Marie Djurhus i fremløb. Foto: Stig Hansen
Marie Djurhus i fremløb. Foto: Stig Hansen

Havde flest muligheder
Karensmindeskolen havde yderligere et par afslutninger blandt andet på hjørnespark i den resterende del af første halvleg, men en godt spillende målmand Marie-Louise hos Vester Hassing Skole hindrede yderligere scoringer.

Annonce:

Således sluttede første halvleg. En halvleg, hvor Karensmindeskolen havde mest boldbesiddelse og i det hele taget var toneangivende. Pigerne fra Vester Hassing havde det svært i modvinden. De angreb de fik etableret løb ud i sandet, når de nærmede sig modstandernes straffesparkfelt og her stod ansigt til ansigt med Karensmindeskolens bagerste forsvarskæde. Således var målmand hos Karensmindeskolen, Tilde Møller, slet ikke i aktion de første 30 minutter.

En såret Støvring-kriger. Foto: Stig Hansen
En såret Støvring-kriger. Foto: Stig Hansen

Kom bedre med
Vi fangede Vester Hassings træner lige efter pausen:

Straks fra anden halvlegs start kom pigerne fra Vester Hassing langt mere med, og det blev da også til flere afslutninger. Caroline Olsen havde en god afslutning som nok kunne have fortjent en bedre skæbne, og noget senere var det Christina 'Nordstjernen' Pedersen, som lige manglede lidt held med sin afslutning. Karensmindeskolen kom også til et par afslutninger, og i det hele taget bølgede spillet i denne fase af kampen frem og tilbage.

Med omkring 10 minutter tilbage af kampen satsede Vester Hassing Skole lidt ved at skubbe flere spillere frem på banen i håb om at kunne få scoret det forløsende mål, som i det mindste kunne give adgang til straffesparkkonkurrence.

Det førte da også til, at de fik endnu mere spil, men pigerne fra Karensmindeskolen fik dygtigt lukket af uden for eget straffesparkfelt og havde omvendt også et par kontraer, som dog ikke førte til oplagte chancer.

Således endte det. En sejr til Karensmindeskolen på 1-0 i en kamp, som blev ganske underholdende og i perioder også velspillet.

Karensmindeskolen levede således op til de stolte traditioner, de har i Ekstra Bladet Skolefodbold, om end sejren blev hevet hjem med mindst mulig margin.    

Annonce:

Farvel til 'Nordstjernen'
Det blev dog et farvel til pigerne fra Vester Hassing, som har været i slutspillet de to sidste sæsoner. Dermed bliver det også farvel til Christina 'Nordstjernen' Pedersen, som har spillet sin sidste kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold. Hun har været en af de helt store stjerner, hvor hun er gået forrest i alle dele af spillet.

De to fidusbamsemodtagere. Christina 'Nordstjernen' Pedersen må vinke farvel til Ekstra Bladet Skolefodbold efter fire sæsoner. Hun har haft stor del i sit holds succes. Foto: Stig Hansen
De to fidusbamsemodtagere. Christina 'Nordstjernen' Pedersen må vinke farvel til Ekstra Bladet Skolefodbold efter fire sæsoner. Hun har haft stor del i sit holds succes. Foto: Stig Hansen

Christina var naturligvis skuffet efter kampen.

- Det er et virkelig uheldigt mål, som de får. Den ryger over vores keeper, som ikke er særlig høj. Det er ikke hendes skyld, det er bare virkelig uheldigt.

- Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at prøve at vende det her. Jeg ville virkelig gerne videre, men desværre lykkedes det ikke.

Hør fra Nordstjernen her:

TV: 'Nordstjernen' skuffet efter straffe-nederlag

TV: 'Nordstjernen' lyser stadig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: