TV: Må vente med revanchen

Ikke i år: Vejgård Østres drenge var også for stærke for Vesterkæret

Indkast til Vesterkæret. Foto: Kristoffer Loft
Indkast til Vesterkæret. Foto: Kristoffer Loft

Individualisterne fra Vejgård Østre Skole ødelagde Vesterkærets mulighed for revanche fra sidste år hos drengene.

Vejgård Østre Skoles piger havde 10 minutter inden drengekampen slået Vesterkæret Skole ud. Nu skulle drengene se, om de kunne tage revanche for pigerne samt for nederlaget i deres indbyrdes opgør sidste år.

Sådan gik det ikke
Det blev en meget fysisk men fair kamp. Spillerne var indstillet på en masse hårde og fair dueller, hvor der både blev givet og taget. Vejgård Østre begyndte bedst, hvor de fik kombineret flot, når de havde bolden. Men Vesterkæret kunne bestemt også spille fodbold og forsøgte at bruge bolden, når de havde den.

Se kampfakta her

Men Vejgård fik i den grad straffet Vesterkæret, når de fejlede med bolden, og første gang, det skete, var efter syv minutter. Younes Christiansen fik presset bolden fra Vesterkæret midt på banen. Herefter afdriblede Younes to spillere og løb ned og scorede sikkert. Rigtig flot solopræstation.

Kort efter var Younes igen på spil, da han i klassisk Ronaldinho-stil lavede en kigge-væk-finte, inden han lå bolden dybt til Adrian Gomez, som sikkert løb ned og scorede til 2-0.

Younes med sin fidusbamse. Foto: Kristoffer Loft
Younes med sin fidusbamse. Foto: Kristoffer Loft

TV: Fra forsvar til midtbane: Må jeg godt drible?

Lagde sig ikke ned
Vesterkæret lagde sig dog ikke ned trods målene, og efter 20 minutter var Nicolai Jensen i Vesterkærets mål ude med en af flere stærke redninger. Flot kamp af ham, og det gav en fortjent fidusbamse. Men på det efterfølgende hjørnespark kunne han intet stille op, da returbolden blev sparket rigtig flot ind fra kanten af feltet af Amir Darvishiani.

Hvis 3-0-målet var godt sparket ind, så var det ingenting i forhold til 4-0-målet straks efter. Her curlede Kristian Bøgelund fra venstresiden bolden helt over i modsatte hjørne. Vi snakker helt op i hjørnet, hvor den kysser både stolpe og overligger inden den gik ind. Rigtig flot mål.

Kristian med et flot indlæg:


Afgjort fra pletten

Kom i undertal
Lige inden pausen fik målscoren Adrian fra Vejgård Østre Skole et korrekt gult kort. Og Vesterkæret havde ikke mistet modet på at komme tilbage.

- Kom nu, gutter! Vi skal stadig tro på det, lød det fra anfører Philip Brandtoft i pausen

- Vi skal undgå dumme boldtab og lægge pres på, mens vi er i overtal.

Men håbet om et comeback blev lynhurtigt slukket af kampens helt store oplevelse Younes der først på en solotur og efterfølgende på en dyb bold gjorde det til 5-0 og 6-0. Indenfor de første tre minutter af anden halvleg. Younes blev efter kampen belønnet med en fidusbamse for sin forrygende indsats. Foruden mål og oplæg leverede han en flot arbejdsindsats på midtbanen.

Måltyv efter guld ved Skole OL

Kløede på
Selvom de kom meget bagud, kløede Vesterkæret på og forsøgte. Især med anfører Philip i spidsen. Han fik fairplay-prisen efter kampen, for hans attitude var forrygende i de mange nærkampe med de ofte større modstandere.

Mod slutningen gjorde Amir og Adrien det til 7-0 og 8-0 på bolde spillet dybt, ligesom der kom et straffe til Younes efter et dybdeløb. Det blev forsvareren Filip Brink, der omsatte dette til slutresultatet 9-0.

Se straffesparket til Younes her: