TV: Mål efter behag

Klasseforskel: Udspillede sin modstander

Hjemmeholdet lavede igen mål efter behag og var modstanderen overlegen. Foto: Kurt Nedergaard
Hjemmeholdet lavede igen mål efter behag og var modstanderen overlegen. Foto: Kurt Nedergaard

Solhverv Privatskole havde to spillere med fra 6. klasse. Målmand Patrick Hansen og midtbanespiller Mikkel Østergaard, og dem fangede vi inden kampen og fik følgende kommentar fra Mikkel:

- Det er fint. Jeg er hurtig for dem, og vi vinder med 2-3 stykker. Man skal jo tro på det, sagde han Mikkel med et smil på læben.

Patrick sagde følgende:

- Det bliver sjovt at prøve. Jeg kan godt lide udfordringer, lød det fra Patrick.

Og så fortalte de, at holdet har syv spillere fra 7. klasse, en fra 8. klasse og fire fra 9. klasse, så et meget ungt hold der havde vundet deres første kamp 5-1 over Mariagerfjord.

Se kampfakta her.

Se også: Super Søren slog til

Under pres fra start
Løgstrup satte sig på kampen fra start. De var fysisk meget stærkere og satte Solhverv under pres fra starten af kampen. På højre kant var Gustav Bertelsen i hopla. Han løb rundt med modstanderne og sendte den ene efter den anden sukkerbold ind i feltet. Efter ti minutters spil fandt han Sebastian Uhre foran mål, og med et behersket spark sendte han bolden i mål til 1-0. Et par minutter senere var holdets topscorer Søren Krog på plads og øgede med et fladt skud til 2-0.

Så viste Sebastian Uhre, hvor en angriber på toppen skal placere sig. Tre gange var han på plads. To gange med foden og en gang med hovedet, og med et ægte hattrick var Løgstrup foran 5-0. Så var det Søren Krog, der viste sin målnæse og var på plads foran mål og sparkede to bolde i kassen og øgede til 7-0.

Lange Arne Van Der Veen, der brugte sin fysik godt, tog en solotur og øgede til 8-0, og inden pausen var Sebastian endnu engang på pletten og sørgede for, at Løgstrup kunne gå til pausen med en føring på 9-0.

I pausen sagde Solhvervs træner:

- De er rigtig rigtig gode, de er meget større end os. Gå til den. Ikke skad dem, men de må godt mærke jer. I kan vel godt mærke, at de har gået til jer. Gør det bedre og hjælp hinanden, lød det fra træneren.

Løgstrup-spillerne fik at vide, at de skulle spille spillet og ikke håne modstanderne.

Trods en øretæve fra hjemmeholdet til udeholdet var de to holds spillere aldrig uvenner i løbet af kampen. Foto: Kurt Nedergaard
Trods en øretæve fra hjemmeholdet til udeholdet var de to holds spillere aldrig uvenner i løbet af kampen. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: Hattrick i herrefight

Målshowet fortsatte
Løgstrups Sebastian Uhre var ikke færdig med sit målshow. Han var endnu engang skarpretter og øgede til 10-0. Solhverv Privatskole blev ved med at kæmpe det bedste, de havde lært mod de meget større modstandere, og Malthe Christensen havde et godt forsøg udefra som Løgstrups målmand fik klaret med en flot redning til hjørnespark, og dermed har han stadigvæk ikke ladet sig passere i det års turnering.

Solhvervs Jakob Sørensen havde også et frisparksforsøg, der var tæt på. Inden dommer Jørgen Sørensen fløjtede kampen af, var kanon farlige Søren Krog på plads og sendte to skud i mål til slutresultatet 12-0.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Løgstrup Skole - Solhverv Privatskole, 12-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Sebastian Uhre, Løgstrup Skole
Jakob Sørensen, Solhverv Privatskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Joshua Jochumsen

Hos Solhverv skal der lyde en stor ros til alle for at blive ved trods den manglende fysik mod de meget større drenge, og rigtig flot anden halvleg, hvor de holdt Løgstrup fra at score mere end tre mål. Målmand Patrick Hansen fra 6. klasse kunne ikke lastes for nogle af målene. Han var chanceløs. På midtbanen var det en god kamp af Malthe Christensen, og i forsvaret fightede Jakob Sørensen godt sammen med Silas Trip og Joshua Jochumsen som fik fairplay-håndklædet i en kamp, hvor der blev begået mange frispark på grund af størrelsen og fysikken på spillerne.

Sebastian fra Løgstrup Skole viste i kampen, hvordan man laver mål, og han sendte bolden i netmaskerne hele seks gange. Foto: Kurt Nedergaard
Sebastian fra Løgstrup Skole viste i kampen, hvordan man laver mål, og han sendte bolden i netmaskerne hele seks gange. Foto: Kurt Nedergaard

Se også: TV: Holdt ikke skansen

Sjovt at spille skolefodbold
Efter kampen talte vi med Solhvervs målmand Patrick Hansen, som sagde det var udfordrende at spille mod nogle store spillere, men det havde været sjovt.

Han fortalte følgende:

- Jeg plejer at stå i et 8 mands mål, og jeg har kun prøvet at stå i så stort 11 mands mål i et par træningskampe.

Han mente, det har været spændende at være på hold med nogle ældre spillere, og at han godt kunne lide det udfordrende. Han har stadig tre år foran sig, hvor han kan blive udfordret i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Løgstrups farlige Sebastian Uhre, der er 14 år, sagde efter kampen:

- Det var en god kamp. Vi fik spillet bolden godt rundt og pressede dem i bund. Det var for nemt, lød det fra Sebastian.

Han tror ikke, at han har lavet en ægte hattrick men mente, at han har lavet en del hattrick i karrieren. Han håber på større udfordring i den næste kampe mod Søndre Skole fra Hobro. Han spiller på U15-holdet i FK Viborg men mener, at det er godt at spille skolefodbold.

- Det er fedt. Det giver flere kampe i benene, og så er det godt at spille med skolekammeraterne, de gør det godt, lød de afsluttende ord fra Sebastian Uhre.

Hør hele interviewet med Sebastian Uhre: